Marta_322332
Fanka BB :)
Jestem w drodze do lekarza. Odezwę się po. Jest mi źle z nerwów.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o to czekamy na wieściextra. Za pół godz moja kolej!
Nie widzę drugiej kreskiPisałam że testy wychodziły mi pozytywnie . I dostała jakby plamienie i się rozkręciło dziś.. Ale zrobiłam test dziś. Co Wy i tym myślicie nie wiem co robić
nikt Ci nic na to nie powie. Zrób dwie bety w odstępie nawet 24h i zobacz czy rośnie czy spada. Badalas progesteron? Bierzesz jakis? Plamienie, krwawienie może być wynikiem niskiego proga.Pisałam że testy wychodziły mi pozytywnie . I dostała jakby plamienie i się rozkręciło dziś.. Ale zrobiłam test dziś. Co Wy i tym myślicie nie wiem co robić
Ja widzę cień cienia. A masz w domu jakis progesteron? Ja bym zastosowała i zobaczyła czy krwawienie minie. Na sorze i tak nie pomogą nawet jeśli to bardzo wczesna ciąża.Może teraz lepiej będzie widać
Nie, nie mamJa widzę cień cienia. A masz w domu jakis progesteron? Ja bym zastosowała i zobaczyła czy krwawienie minie. Na sorze i tak nie pomogą nawet jeśli to bardzo wczesna ciąża.