Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To mój sposób na mdłości każdą kanapkę wkładam na trochę do piekarnika i zupa na obiad, albo też coś pieczonego, dzisiaj dojadam pomidorową, a jutro chyba zapiekanka makaronowa z cukiniąA tymczasem, domowe zapiekanki.
ja spaghetti jutro zrobię, bo też zamowilam składniki na nie. Jak się najem pod korek, to przynajmniej na chwilę nie będę czula się głodna.To mój sposób na mdłości każdą kanapkę wkładam na trochę do piekarnika i zupa na obiad, albo też coś pieczonego, dzisiaj dojadam pomidorową, a jutro chyba zapiekanka makaronowa z cukinią
O mamuniu, pysznie wyglądają!A tymczasem, domowe zapiekanki.
tylko mało.O mamuniu, pysznie wyglądają!
ja kocham nudle ser w ziołachnuuudle!!!! Zjadłabym pomidorowa!!! Ale już 3 razy zmieniałam zamówienie z auchan, bo coś dodawałam, to może za tydzień sobie wezme.
To po co tak mało zrobiłaśtylko mało.
ja też rozwazalam czy nie rozpakować mojej rezerwy ale narazie zadowoliłam się kanapka i jabłkiem. Boje się ze po zupce bym pobiegła na stronę bo ciągle się niewyraźnie czujeWjeżdża pięć smaków
Zobacz załącznik 1561282
A może akurat dobrze by Ci zrobiłaja też rozwazalam czy nie rozpakować mojej rezerwy ale narazie zadowoliłam się kanapka i jabłkiem. Boje się ze po zupce bym pobiegła na stronę bo ciągle się niewyraźnie czuje