reklama
Będzie_dobrze
Fanka BB :)
To mój sposób na mdłościA tymczasem, domowe zapiekanki.![]()
ja spaghetti jutro zrobię, bo też zamowilam składniki na nie. Jak się najem pod korek, to przynajmniej na chwilę nie będę czula się głodna.To mój sposób na mdłościkażdą kanapkę wkładam na trochę do piekarnika
i zupa na obiad, albo też coś pieczonego, dzisiaj dojadam pomidorową, a jutro chyba zapiekanka makaronowa z cukinią
![]()
Majorkaaaa
O mamuniu, pysznie wyglądają!A tymczasem, domowe zapiekanki.![]()
tylko mało.O mamuniu, pysznie wyglądają!![]()
anchela
ja kocham nudle ser w ziołachnuuudle!!!! Zjadłabym pomidorowa!!! Ale już 3 razy zmieniałam zamówienie z auchan, bo coś dodawałam, to może za tydzień sobie wezme.![]()
anchela
Ja właśnie wróciłam z córka z zakupów back to school (a raczej przedszkole) i po drodze tak mnie naszło na spaghetti jak przechodziłam koło mięsnego. Jeszcze Pani miała tak piękna łopatkę chuda ze wzięłam aż 600g i będę robić spaghetti po bolońsku na obiad a wczoraj mąż zrobił żurek
w ogóle mam ochotę na mięso, mogłabym jeść i jeść plus do tego ser żółty, feta i pomidory.
Majorkaaaa
To po co tak mało zrobiłaśtylko mało.![]()
Ewela264
ja też rozwazalam czy nie rozpakować mojej rezerwy
reklama
Majorkaaaa
A może akurat dobrze by Ci zrobiłaja też rozwazalam czy nie rozpakować mojej rezerwyale narazie zadowoliłam się kanapka i jabłkiem. Boje się ze po zupce bym pobiegła na stronę bo ciągle się niewyraźnie czuje
![]()