moi wiedza od początku, od pozytywnego testu, byli raz na wizycie nawet, bo chcieli zobaczyć dzidziusia, ale był tylko sam pęcherzyk. Ale ostatnio byłam sama i starszy pytal, czy teraz już na pewno dzidzius sie urodzi, skoro wszystko dobrze. Wiedza, że dzidzius może mieć wady, a wtedy umrze i sie nie urodzi. Oni nie mają wrażliwości większości dzieci i zawsze chcą wiedzieć, jak jest.moja córka skonczy w lutym 4 lata wiec różnica będzie ponad 4 lata. Jest bardzo opiekuńczym dzieckiem i uwielbia małe dzieci. Od prawie roku ciagle mówi o rodzeństwie i już raz nawet wymyśliła ze mama ma w brzuszku bobasa i oczywiście musiałam się tłumaczyć z tego ;p ze to nieprawda
A kiedy chcecie powiedzieć dzieciom ze będą mieć rodzeństwo ?
reklama
anchela
Fanka BB :)
a ile maja lat?moi wiedza od początku, od pozytywnego testu, byli raz na wizycie nawet, bo chcieli zobaczyć dzidziusia, ale był tylko sam pęcherzyk. Ale ostatnio byłam sama i starszy pytal, czy teraz już na pewno dzidzius sie urodzi, skoro wszystko dobrze. Wiedza, że dzidzius może mieć wady, a wtedy umrze i sie nie urodzi. Oni nie mają wrażliwości większości dzieci i zawsze chcą wiedzieć, jak jest.
prawie 4 i 6. Oni wiedza, jak wygląda ciaza, bo interesują się anatomia i przeczytaliśmy milion książek na ten temat. Wiedza, że czasem zarodek ma wady i wtedy się nie rozwija. Oglądali filmy na yt, również z porodów sn i cc, moze sie to wydawac dziwne, ale to autysci, maja specyficzne zainteresowania i zerowa wrażliwość. Patrzą na zabijanie I patroszenie kur, oststnio chcieli mozg ogladac, ale byl wewnątrz glowy i sie nie udalo, oglądają przejechanego kota, nic ich nie rusza, wszystko jest ciekawe.a ile maja lat?
Marta_322332
Ja mam dziś załamke. Od wczoraj mam dziwne przeczucie. Dziś w nocy i po nocy piersi miękkie, bolą znacznie mniej. Obawiam się że niedługo się pozegnamy i mam powtórkę z rozrywki. Ostatnio było identycznie muszę ogarnąć szybciej jakieś USG.
trzymam mocno kciuki, aby wszystko było dobrze, daj znać koniecznie, gdy uda się umówić na wizytę.Ja mam dziś załamke. Od wczoraj mam dziwne przeczucie. Dziś w nocy i po nocy piersi miękkie, bolą znacznie mniej. Obawiam się że niedługo się pozegnamy i mam powtórkę z rozrywki. Ostatnio było identycznie muszę ogarnąć szybciej jakieś USG.
Marta_322332
dziś na pewno nie. Mąż w delegacji ostatnio właśnie poszłam sama jak wyszło że nie bije i nie chce tego powtarzać. Wraca dopiero jutro.trzymam mocno kciuki, aby wszystko było dobrze, daj znać koniecznie, gdy uda się umówić na wizytę.
Marta_322332
Myślisz że jak jutro pójdę do szpitala i poproszę o usg- powiem że coś mnie zaniepokoilo- to mi odmówią?
Aleksandraan
Mocno trzymam kciuki, żeby to nie było to czym się martwisz.dziś na pewno nie. Mąż w delegacji ostatnio właśnie poszłam sama jak wyszło że nie bije i nie chce tego powtarzać. Wraca dopiero jutro.
Ja co prawda chodzę prywatnie do ordynator oddziału, ale normalnie mnie przyjęła w szpitalu. Położne przy przyjęciu też nie dopytywały co się dzieje tylko kazały poczekać i później lekarz zrobiła badanie. Ja na Twoim miejscu bym poszła, jesteś po kilku poronieniach i ma prawo niepokoić Cię wszystko..
w sumie nie wiem. Wiem, że jak u mnie nie było pecherzyka i tego samego dnia beta 1700 (ja mam bardzo wysokie bety, ponad normy), to mi ginka powiedziala, ze jak pojadę na sor z wynikiem bety to będą szukać tego pecherzyka, bo się boi ciazy ektopowej. Finalnie poszlam do niej na druci dzien i znalazla pecherzyk. Ale w przypadku, gdy ciaza jest już potwierdzona, to nie wiem. Może jakbyś powiedziala, że w nocy mialas silne bóle i boisz się o ciaze, to się bardziej przejmą i sprawdza co i jak.Myślisz że jak jutro pójdę do szpitala i poproszę o usg- powiem że coś mnie zaniepokoilo- to mi odmówią?
reklama
powerpuff
Moderator
Mialam taka sama sytuacje, moja nawet datę porodu na 21 marca wymyśliła xD no i w sumie dużo się nie pomyliłamoja córka skonczy w lutym 4 lata wiec różnica będzie ponad 4 lata. Jest bardzo opiekuńczym dzieckiem i uwielbia małe dzieci. Od prawie roku ciagle mówi o rodzeństwie i już raz nawet wymyśliła ze mama ma w brzuszku bobasa i oczywiście musiałam się tłumaczyć z tego ;p ze to nieprawda
A kiedy chcecie powiedzieć dzieciom ze będą mieć rodzeństwo ?
Moja mloda już wie, ale tylko dlatego że jej humory mnie dobijały np jak kazała się nosić bo zapomniała jak się chodzi