Aaaanna
Fanka BB :)
na niedzielę?Jak po wizycie?
Ja mam przełożona wizytę z 12.09 na 11.09. Zawsze to jeden dzień w stresie mniej
Ja też idę 12.09
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na niedzielę?Jak po wizycie?
Ja mam przełożona wizytę z 12.09 na 11.09. Zawsze to jeden dzień w stresie mniej
na niedzielę?
Ja też idę 12.09
O właśnie, apropo pływania - to chodzicie na basen teraz? Powiem szczerze ze troche obawiam sie infekcji a moja córka będzie chodzić na taki kurs pływania (a tam sie wchodzi z rodzicem) i chyba starego z nia bede wysylac terazJa dziś zaczynam 11tc. Dalej mdłości męczą od wczesnego rana do po śniadaniu, gorzej, że jak mam cokolwiek w ustach (nawet wodę), to momentalnie jest gorzej.
Mam bardziej poważne problemy z kręgosłupem ale to co mogę polecić "każdemu" to pływanie na grzbiecie (o ile nie ma przeciwwskazań np od gin).
Co do różnicy wieku, to u nas będzie 5,5 roku, chciałam mniejszą różnicę (ok 3 lata) ale w międzyczasie 2 razy straciliśmy ciążę. Sama z rodzeństwem mam duże różnice. Mam siostry o 6 i 14 lat młodsze. Ze starszą z nich kontakt super ale dopiero od dorosłego wieku, z młodszą mamy ciężki kontakt (też i wyjątkowo burzliwie przechodzi dojrzewanie - ma 15 lat).
O właśnie, apropo pływania - to chodzicie na basen teraz? Powiem szczerze ze troche obawiam sie infekcji a moja córka będzie chodzić na taki kurs pływania (a tam sie wchodzi z rodzicem) i chyba starego z nia bede wysylac teraz
Ja z Młodym planuję chodzić dalej na zajęcia, bo je uwielbia, Narzeczony niestety pracuje od rana do wieczora, więc nawet nie miałby jakO właśnie, apropo pływania - to chodzicie na basen teraz? Powiem szczerze ze troche obawiam sie infekcji a moja córka będzie chodzić na taki kurs pływania (a tam sie wchodzi z rodzicem) i chyba starego z nia bede wysylac teraz
U mnie różnica będzie 3lata i 2 miesiące (niemal dokładnie, młody z 6.02 a teraz termin na 7.04) od początku chcieliśmy 3 lata
Ja dzisiaj siedzę na krzywej mdli mnie strasznie... Staram się utrzymać wszystko w żołądku. Cukier z palca super, 68, więc raczej póki co cukrzycy ciążowej raczej nie będzie. Mi lekarze kazali odstawić metfemine po pozytywnym teście więc już miesiąc jestem bez, wcześniej miałam z cukrami na czczo problemy i dieta sama nie pomagała dlatego dostałam leki i po lekach było super. Początek ciąży sprzyja moim wynikom
Ja też mam już zdecydowanie większy brzuch niż miałam z młodym w tym czasie (wtedy też szybko mi rósł, ale nie aż tak ). Musiałam swoje normalne spodnie na ciążowe zamienić. U mnie w pracy już wiedzą (taką miałam umowę z szefostwem i szkolę osobę na swoje zastępstwo), a nawet jakby nie wiedzieli to już widać więc szybko by się wszyscy dowiedzieli.
U mnie mdłości cały czas (dzisiaj 9+3) i mam wrażenie że się nasilają... Ale z młodym miałam to samo... I utrzymywały mi się do 32 tygodnia, więc boje się że będę mieć powtórkę
Ooo idealna roznica wieku dla mnie ja jeszcze dzieci nie mam (oprócz ) ale zawsze chciałam i póki co chce mieć dzieci z różnica 4-5 lat jakoś przeraża mnie wizja dwójki dzieci z małą różnicą wieku ale może to się zmienia jak już jedno dziecko jest na świecie nie wiem, zobaczymy
Hej dziewczyny!
Powiem Wam, że ja w głębi serca liczę, że jednak wszystko będzie dobrze. Wiem, co powiedział lekarz ale i tak wierzę, bo zdarzają się wyjątki. Zrobiłam betę w piątek - 4649,60, zrobiłam dzisiaj – 6092,70. Beta rośnie ale mało. A mam dalej nudności i jestem mega zmęczona. W środę mam wizytę u innego lekarza bo mój będzie na urlopie. Jestem ciekawa co powie.
Cieszę się, że u Was wszystko ok
My mamy karnety i zawsze chodziliśmy w trójkę na basen. Od kiedy dowiedziałam się o ciąży to odpuściłam, ale chciałabym chodzić. Jak będę tylko siedzieć i jeść to mogę kiepsko na tym wyjść