reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2023

Dzięki dziewczyny!
Przesunięto mi wizytę i mam jutro, chyba nie zasnę 🤭
Mam trochę nietypowe pytanie, jak śpicie kiedy macie obolałe piersi? Ja zawsze spałam na brzuchu, ewentualnie na prawym boku ale teraz przez bolesne piersi i bóle w lędźwiach nie potrafię spać. Do tego ciągle w nocy wstaję siku. Wykańcza mnie to :/

reklama
Dzięki dziewczyny!
Mam trochę nietypowe pytanie, jak śpicie kiedy macie obolałe piersi? Ja zawsze spałam na brzuchu, ewentualnie na prawym boku ale teraz przez bolesne piersi i bóle w lędźwiach nie potrafię spać. Do tego ciągle w nocy wstaję siku. Wykańcza mnie to :/
Może zwiń sobie kołdrę na zasadzie poduszki ciążowej? ja tak spałam na poduszce ciazowej jak juz na brzuchu nie dalo rady i bylo to super .... Bo tez uwielbiam spac na brzuchu, cycki mam male, wiec mi nie przeszkadzają 😂😂😂 ale tez nie bolą jakos bardzo. Trzymamy kciuki mocno, o której masz wizytę?

Kurde, ja tez co chwila jestem głodna, musze jesc co 2-3 godziny, ale to tak strasznie mnie ssie jakbym nigdy nie jadła 🙄 jak cos zjem to mam chwile spokoju od mdłości 😁 właśnie robie sobie jajko na miekko, ale marzy mi sie pomidorówka..

Dzięki dziewczyny!
Mnie tylko bolą jak przewracam się z boku na bok i jak się podnoszę.

Może zwiń sobie kołdrę na zasadzie poduszki ciążowej? ja tak spałam na poduszce ciazowej jak juz na brzuchu nie dalo rady i bylo to super .... Bo tez uwielbiam spac na brzuchu, cycki mam male, wiec mi nie przeszkadzają 😂😂😂 ale tez nie bolą jakos bardzo. Trzymamy kciuki mocno, o której masz wizytę?

Kurde, ja tez co chwila jestem głodna, musze jesc co 2-3 godziny, ale to tak strasznie mnie ssie jakbym nigdy nie jadła 🙄 jak cos zjem to mam chwile spokoju od mdłości 😁 właśnie robie sobie jajko na miekko, ale marzy mi sie pomidorówka..
Muszę to wypróbować!
Też zjadłabym pomidorową ❤️
O 8:00 😬

Czy odczuwacie jakieś bóle brzucha ? Miałam kilka miesięcy temu zapalenie przydatków (najprawdopodobniej). Przeleczyłam . Teraz brzuch boli mnie podobnie , tylko nie wiem już czy to to , czy macica się rozciąga czy brzuch boli mnie od stresu (miałam trochę stresu ostatnio i mam wrażenie, że ciało mi się spina wtedy tak, że brzuch też się spina ). Nie wiem czy pójść do lekarza

Dzień Doberek Dziewczyny :-)
Trzymam kciuki za te które dziś wizytują :-) I również gratuluję tym którym wizyty się udały :-)
@Folami83 ja bym poszła z tym do lekarza, lepiej dmuchać na zimne...

Ja właśnie jestem w pracy Ale do 15 szybko czas mi zleci :-) potem mam w planach zrobić na obiadek naleśniki :-) może jednego przełknę... 😉

Pozdrawiam i życzę Wam miłego dnia :-)

Mi się nie zmieniło 😉 tez mnie to przeraża i jak już zajmujesz się tym bobaskiem, to ja wogole nie myślałam, czy już następne. Tylko jak najwięcej czasu i chęci dla rozwoju tego jednego maluszka.
No ja póki co też mam taki obraz i wizję tego 😊 poza tym miedzy mną a moim bratem jest 5 lat różnicy i totalnie się nie dogadujemy, nawet jako dorośli bo mamy zupełnie inne charaktery jak woda i ogień 🙄 u męża jest między nim a siostra 6 lat różnicy i dogadują się fenomenalnie, aż im zazdroszczę 😀 dlatego te teorie o dobrych relacjach dzieci z małą różnicą wieku do mnie nie przemawiają. I planuje wrócić do pracy jednak a nie zostać na 4 czy 5 lat w domu

reklama
Do góry