reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Wyszło mi wysokie ryzyko porodu przedwczesnego przed 34tyg 1:90... Lekarka nic na to nie powiedziała ogólnie stwierdziła że wyniki w porządku... Co o tym myślicie?

O kurczę, to tak jak synek mojej znajomej - pamietam ze chyba tez miała duży kłopot z dobraniem „chemii” dla małego. Dobrze, ze znaleźliście „złoty środek” ❤️
Niewiem po kim on taki wrażliwiec, oby maluch nie wdał się w starszego brata🙈 Najgorzej jest jak coś się sprawdza i nagle producent zmieni jeden malutki składnik i nie poda informacji na opakowaniu to potem mamy armagedon na skórze 🤦🏻‍♀️🙈
Dziś jestem potwornie zmęczona i znów mnie bolą pachwiny🤦🏻‍♀️ Czy tylko ja tak mam🤔

Niewiem po kim on taki wrażliwiec, oby maluch nie wdał się w starszego brata🙈 Najgorzej jest jak coś się sprawdza i nagle producent zmieni jeden malutki składnik i nie poda informacji na opakowaniu to potem mamy armagedon na skórze 🤦🏻‍♀️🙈
Dziś jestem potwornie zmęczona i znów mnie bolą pachwiny🤦🏻‍♀️ Czy tylko ja tak mam🤔

Mnie a to podbrzusze zaboli, a to pachwiny, a czasem zupełnie nic 😉

Nie wiem jaki masz kontakt z gin ale ja bym zadzwoniła lub napisała SMS i dopytała jeszcze o to ryzyko. A jak przepływy w tętnicach macicznych, były ok ?

Wyszło mi wysokie ryzyko porodu przedwczesnego przed 34tyg 1:90... Lekarka nic na to nie powiedziała ogólnie stwierdziła że wyniki w porządku... Co o tym myślicie?
Nie wiem jaki masz kontakt z gin ale ja bym zadzwoniła lub napisała SMS i dopytała jeszcze o to ryzyko. A jak przepływy w tętnicach macicznych, były ok ?

reklama
Wlaśnie się nie znam na tym ale chyba w prawej tetnicy macicznej wyszło coś nie tak... Kolejna wizyta dopiero za miesiąc i nie wiem co robić.

Załączniki

• Screenshot_20211025_184820.jpg
    Screenshot_20211025_184820.jpg
    398,6 KB · Wyświetleń: 97
Do góry