reklama
Kasia_i_Tomek
Zaciekawiona BB
Dziewczyny czy któraś z Was miała uczucie delikatnego mrowienia w dole brzucha? Co to może znaczyć?
Cześć mamuśki,
U mnie z nowości czop mi zszedł. Nie wiem czy cały, bo nie wiem ile tak naprawdę go ma być ale był taką większą galaretowatą kulką. Także poród już niedługo
Oczywiście od odejścia czopu może minąć i tydzień i ponad, ale brzuch się opuścił bardziej (już te 4 palce wchodzą między biustem a brzuchem)
Skurczy brak, młody rusza się troszkę mniej intensywniej.
U mnie z nowości czop mi zszedł. Nie wiem czy cały, bo nie wiem ile tak naprawdę go ma być ale był taką większą galaretowatą kulką. Także poród już niedługo
Oczywiście od odejścia czopu może minąć i tydzień i ponad, ale brzuch się opuścił bardziej (już te 4 palce wchodzą między biustem a brzuchem)
Ooo to już bliżej niż dalej z tymi ruchami to tak chyba jest, maluchy mają mniej miejsca. Ja w ogóle to się zastanawiam czy zauważę ten czopCześć mamuśki,
Ooo to już bliżej niż dalej z tymi ruchami to tak chyba jest, maluchy mają mniej miejsca. Ja w ogóle to się zastanawiam czy zauważę ten czop
No ja zauważyłam na bieliźnie.
No za tydzień już mogłoby się zacząć dziać
kuzynka w czwartek urodziła synka, 4800!!!!! cesarkę zrobili bo taki duży.
A który masz tydzień? U mnie 36+5, więc idealnie byłoby po Świętach ale zobaczymy jak sobie gwiazda zażyczyNo ja zauważyłam na bieliźnie.
No za tydzień już mogłoby się zacząć dziać
kuzynka w czwartek urodziła synka, 4800!!!!! cesarkę zrobili bo taki duży.
Wow duży chłopak więcej bobasa do tulenia
PasiastyOgon
Moderator
@inesia u mnie czop, taka galareta odszedł kilka dni temu i nadal czekam... Od ponad tygodnia skurcze przepowiadające, a od kilku dni takie porządne, że szok, średnio co 1,5h.... do tego wczoraj rano śluz z nitkami krwi i cały czas myślę, że to już, ale ciągle nic dalej się nie rozwija... dziś stwierdziłam, że nigdy nie urodzę w takim tempie....
Jeszcze się martwię wagą, bo w 36tyg bylo już 3 kg i nie widzę żebym mogła wypchnąć potem 4kg klocka
Jeszcze się martwię wagą, bo w 36tyg bylo już 3 kg i nie widzę żebym mogła wypchnąć potem 4kg klocka
reklama
Mi nigdy nie odszedł, ale czytałam ostatnio, że cały to właśnie taka galeretowata kulka w wielkości nakrętkiCześć mamuśki,
Co u mnie pospałam , ale w nocy się obudziłam z bólu skurcza ( ale nie wiem czy on mi się snił czy faktycznie był skurcz )
A tak po za tym już nie mogę się doczekać kiedy urodzę zostało 2 tyg i 3 dni a ja dostaje głupawki