PasiastyOgon
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A który masz tydzień? U mnie 36+5, więc idealnie byłoby po Świętach ale zobaczymy jak sobie gwiazda zażyczy
Wow duży chłopak więcej bobasa do tulenia
Z om mam 14.04 ale będzie cesarka albo 6 albo 7.04 . No chyba, że mała będzie chciała szybciej w 35+5 ważyła 2403g ( jest o tydzień mniejsza)@ewon To tez masz termin na 7.04? ile dzieciaczek waży u Ciebie teraz?
Ja słyszałam, że jest super, zastanawiam się właśnie czy nie kupić, może trochę późno na hartowanie, ale zawsze cośDziewczyny, a czy któraś z Was używa maści MALTAN do brodawek ? Czytałam, że dobrze zacząć jeszcze przed karmieniem.. Jakieś opinie ?
Zobacz załącznik 1250699
ja raczej nie będę kupować, rozumiem że to na łagodzenie podrażnień?Dziewczyny, a czy któraś z Was używa maści MALTAN do brodawek ? Czytałam, że dobrze zacząć jeszcze przed karmieniem.. Jakieś opinie ?
Zobacz załącznik 1250699
Koleżanka, która nie dawno urodziła, bardzo sobie go chwaliła. A wiadomo na początku dziecko zanim załapie może trochę pokiereszować brodawki i sutki - maść mega pomaga. Też go będę miała, oby nie był potrzebnyDziewczyny, a czy któraś z Was używa maści MALTAN do brodawek ? Czytałam, że dobrze zacząć jeszcze przed karmieniem.. Jakieś opinie ?
Zobacz załącznik 1250699
Gratulacje Kochana!! W jakim byłaś terminie ? Mam nadzieję że wszystko w porządku )Dołączam do rozpakowanych
Urodziłam wieczorem 21.03 w mega szybkiej akcji porodowej... rzutem na łóżko porodowe... Dziewczyna, 3300 gramów