reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
@Kasia0685 ja, ja, ja!! :D na 17! I mam nadzieję, że zobaczę płeć w końcu :D Wczoraj weszłam z mężem do sklepu z dziecięcymi ubrankami i był komplet bodziaka z długim rękawem ze spodenkami w niebieskim kolorze i mój mąż stwierdził, że bierzemy bez względu na płeć - widzę, że on zaklina rzeczywistość 😂

@Madllen_pleasure super! Trzymam kciuki :)

@Kasia0685 ja, ja, ja!! :D na 17! I mam nadzieję, że zobaczę płeć w końcu :D Wczoraj weszłam z mężem do sklepu z dziecięcymi ubrankami i był komplet bodziaka z długim rękawem ze spodenkami w niebieskim kolorze i mój mąż stwierdził, że bierzemy bez względu na płeć - widzę, że on zaklina rzeczywistość 😂

Super powodzonka czekamy na foto i życzę synka 😍✊

@Patii_666 nie, nie ma być córka!! Bo będzie mi łatwiej, mam wszystko i mi się wydaje, że się fajniej dogadają dwie dziewczynki. Tylko raz mi się męża żal zrobiło, że nie będzie jego wymarzonego synka - zwalam to na hormony 😂 On by chciał mieć z kim w piłkę pograć ;)
! Myślę że każdy tatuś marzy o synku, mój chciał drugiego synka ale jak powiedziałam że jak będzie syn to bierzemy psa suke, bo ja zwariuje z nimi 😂 to zrozumiał i się cieszy z córki, mówi że on będzie z młodym na rowery i piłkę chodzić a my na zakupy 😂ja tam chciałam mieć parkę bo jak mieć syna to wiem, teraz czas na córkę,

! Myślę że każdy tatuś marzy o synku, mój chciał drugiego synka ale jak powiedziałam że jak będzie syn to bierzemy psa suke, bo ja zwariuje z nimi 😂 to zrozumiał i się cieszy z córki, mówi że on będzie z młodym na rowery i piłkę chodzić a my na zakupy 😂ja tam chciałam mieć parkę bo jak mieć syna to wiem, teraz czas na córkę,
Ja mam córkę z pierwszego związku, córkę z mężem i teraz mąż o dziwo chyba też liczy na dziewczynke bo jak usłyszał że może być synek to się trochę zasmucił miała wrażenie i mówi że chłopcy to łobuzy i trzeba od małego szkolić... Myslalam że z krzesła spadnę ze złości.. Dostał opiernicz.. Więc zobaczymy czy będzie kolejna panienka czy nie... Mi też byłoby łatwiej bo mam ciuszki po Nadi co prawda od 74 ale jednak i wiele innych dziewczęcych rzeczy 😁choć powiem Wam że ostatnio łapie się na tym że o moim brzuchu mówię ON

Zazdroszczę wizyt ja mam dopiero 5 grudnia i może w prezencie miekolajkowym dowiem się kto mieszka w brzuszku 😁już się doczekać nie mogę.. Powodzenia

@magdula36 - też raczej tą formę wybiorę, czyli jak nie zgodzić się na cewnik foleya, czy oksytocynę - w celu wywołania porodu, i żeby pozniej tego nie odczuć na porodowce.
W pierwszej ciązy się nie bałam pyskować, i nie zgadzać na procedury, bo widziałam, ze mam swoją położną, która w środku nocy do mnie dojechała.
Teraz nie mam takiej możliwości, zeby sobie opłacic położną.

@wiola1198 - to ja uważam inaczej, chłopcy są świetni ( tak, wiem, bez sukienek, rózu) i swojego starszaka nie zamieniłabym na zadna dziewczynkę, mimo, ze 3/4 ciązy byłam obrażona że bedzie chłopak.
Poza tym, teraz na etapie szkolnym, obserwuję więcej problemów wsrod dziewczynek, niż chłopców.
I czuję ,że teraz będzie chłopak, mimo, że na ostatnim usg zmieniła się płeć, gdzieś w srdoku marzy mi się córka - bo tak jak Pati napisała, jak miec syna już wiem :)
Plus taki, że mamy jeszcze mnostwo zabawek chłopięcych, lego, star warsy, transformersy, jakieś ciężarówki, nerfy - nie zmarnują się :)

reklama
Do góry