mayfly
Fanka BB :)
Dziękujemy!Sto lat dla Małej Księżniczki, samych wspaniałości ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękujemy!Sto lat dla Małej Księżniczki, samych wspaniałości ❤
Ej kurde ja też na wsi, ale nie mam magicznego termomixu@Margaretka@ no co Ty, mi w ciąży do tej pory wiecznie zimno a tak ogólnie to ja zawsze muszę mieć nogi przykryte by zasnąć. I nawet w lato mogę spać pod grubą kołdra
@Martxx1 wiesz co, to ja na wsi mieszkam to faktycznie nie wiem gdzie Ty się chowasz Zupę paprykowa jadłam z thermomixa i mi średnio podeszła.
Ja mam magiczny lidlomix liczy się, czy to takie małomiasteczkowe?Ej kurde ja też na wsi, ale nie mam magicznego termomixu
Ja też uwielbiam paprykę , ale z kolei kiedyś robiłam pastę paprykową na kanapki i powiem szczerze, że szału nie byłoJa mam magiczny lidlomix liczy się, czy to takie małomiasteczkowe?
Paprykę uwielbiam, ale zupa krem z papryki już brzmi źle co innego meksykańska z papryką!
Sto lat dla niuni. To mniej więcej w wieku moje młodszej córci bo ona za 2 miesiące skończy 2 latkaMy dziś znów na słodko
Dziękuję! Czyli blisko, ale inny rocznik?Sto lat dla niuni. To mniej więcej w wieku moje młodszej córci bo ona za 2 miesiące skończy 2 latka
Dwa dni prób i zero efektów a ty lip płacz małej ale daje jej furagine 2 razy dziennie po pół tabletki i zdarzają się momenty ze się łapie i ściska ale dużo mniej. Zobaczymy może furagina pomożeDziękuję! Czyli blisko, ale inny rocznik?
Jak ten brzuszek? Pobierałas mocz?
Rozumiem Cie doskonale, bo ja zakryta pod szuje jestem puchowa kołdra - całą bo mój jak na mnie patrzy to jeszcze bardziej mu gorąco i leży tylko w slipach i się śmieje a jak zdarza mi się nawet ubrać skarpetki na noc to rano już ich nie mam bo w nocy mi je ściąga nogamiA ja nawet jak latem sobie leżę to muszę być kocykiem nakryta. No tak mam że bez tego to się źle czuje jak nic mnie nie opatula, jakbym naga byla. Nie wyobrażam sobie leżeć i się czymś choć troszkę nie nakryc