Patii_666
Fanka BB :)
Super czekamy na dobre wieści i fotkiJa mam połówkowe na 10.00
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super czekamy na dobre wieści i fotkiJa mam połówkowe na 10.00
Super powodzonka czekamy na foto i życzę synka@Kasia0685 ja, ja, ja!! na 17! I mam nadzieję, że zobaczę płeć w końcu Wczoraj weszłam z mężem do sklepu z dziecięcymi ubrankami i był komplet bodziaka z długim rękawem ze spodenkami w niebieskim kolorze i mój mąż stwierdził, że bierzemy bez względu na płeć - widzę, że on zaklina rzeczywistość
@Madllen_pleasure super! Trzymam kciuki
! Myślę że każdy tatuś marzy o synku, mój chciał drugiego synka ale jak powiedziałam że jak będzie syn to bierzemy psa suke, bo ja zwariuje z nimi to zrozumiał i się cieszy z córki, mówi że on będzie z młodym na rowery i piłkę chodzić a my na zakupy ja tam chciałam mieć parkę bo jak mieć syna to wiem, teraz czas na córkę,@Patii_666 nie, nie ma być córka!! Bo będzie mi łatwiej, mam wszystko i mi się wydaje, że się fajniej dogadają dwie dziewczynki. Tylko raz mi się męża żal zrobiło, że nie będzie jego wymarzonego synka - zwalam to na hormony On by chciał mieć z kim w piłkę pograć
Ja mam córkę z pierwszego związku, córkę z mężem i teraz mąż o dziwo chyba też liczy na dziewczynke bo jak usłyszał że może być synek to się trochę zasmucił miała wrażenie i mówi że chłopcy to łobuzy i trzeba od małego szkolić... Myslalam że z krzesła spadnę ze złości.. Dostał opiernicz.. Więc zobaczymy czy będzie kolejna panienka czy nie... Mi też byłoby łatwiej bo mam ciuszki po Nadi co prawda od 74 ale jednak i wiele innych dziewczęcych rzeczy choć powiem Wam że ostatnio łapie się na tym że o moim brzuchu mówię ON! Myślę że każdy tatuś marzy o synku, mój chciał drugiego synka ale jak powiedziałam że jak będzie syn to bierzemy psa suke, bo ja zwariuje z nimi to zrozumiał i się cieszy z córki, mówi że on będzie z młodym na rowery i piłkę chodzić a my na zakupy ja tam chciałam mieć parkę bo jak mieć syna to wiem, teraz czas na córkę,
Zazdroszczę wizyt ja mam dopiero 5 grudnia i może w prezencie miekolajkowym dowiem się kto mieszka w brzuszku już się doczekać nie mogę.. Powodzenia@Kasia0685 ja, ja, ja!! na 17! I mam nadzieję, że zobaczę płeć w końcu Wczoraj weszłam z mężem do sklepu z dziecięcymi ubrankami i był komplet bodziaka z długim rękawem ze spodenkami w niebieskim kolorze i mój mąż stwierdził, że bierzemy bez względu na płeć - widzę, że on zaklina rzeczywistość
@Madllen_pleasure super! Trzymam kciuki