reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Dopiero przeczytałam... Dobrze, że wszystko w porządku ❤❤❤ Oj, te Twoje naczynka potrafią napędzić stracha 😊 I Tobie i nam 😘

Kategorycznie nie.
Moni wyobraź sobie moja mine, spalam sobie, Mąż sie kreci i słyszę juz przez sen ze wychodzi do teściowej, wstaje na siku, a w toalecie szok! On mówi spokojnie, było tak, nie martw sie, napisz do lekarki! Ona mi napisala by sprawdzic na IP co się dzieje z szyjka.
Ja mieszkam 650 m od szpitala ginekologiczno-polozniczego, więc IP jest juz dedykowana i nie trafi tam nikt inny jak kobieta w ciąży bądź z jakims problemem ginekologicznym.
Cieszę się bardzo ze, wszystko jest OK ❤! Strach był, ale jakoś czułam ze wszystko w porządku 🥰😃. A szyjka 40mm i kanał zamkniety. 😊

reklama
Moni wyobraź sobie moja mine, spalam sobie, Mąż sie kreci i słyszę juz przez sen ze wychodzi do teściowej, wstaje na siku, a w toalecie szok! On mówi spokojnie, było tak, nie martw sie, napisz do lekarki! Ona mi napisala by sprawdzic na IP co się dzieje z szyjka.
Ja mieszkam 650 m od szpitala ginekologiczno-polozniczego, więc IP jest juz dedykowana i nie trafi tam nikt inny jak kobieta w ciąży bądź z jakims problemem ginekologicznym.
Cieszę się bardzo ze, wszystko jest OK ❤! Strach był, ale jakoś czułam ze wszystko w porządku 🥰😃. A szyjka 40mm i kanał zamkniety. 😊
My same sobie kładziemy do glow i sobie szkodzimy!
Glowy do góry i myślimy pozytywnie! ❤

Masz racje👍, moja Mama tez mówi Ty sie za bardzo w siebie wsluchujesz.
Ale często siedzę sama, wiec rozmyslam, w sumie praca zawodowa mnie odrywa (wieczny mlyn), a obowiązki domowe juz nie.
Wiem jak to jest. Mam podobnie. Ale musimy dziewuszki wziąć sie w garsc, bo przecież nasze dzieci nie mogą odczuwać naszego wiecznego stresu. Wiem ze to okropnie trudne, każdej z nas przychodzi to z wielkim trudem, ale chyba czas zacząć myśleć o tych naszych fasolkach. Przeciez one są bardzo silne i urodza sie zdrowe jak rybki! 🥰

reklama
Do góry