Gisiaczek 86
Fanka BB :)
Strzelam że ciążaTo zobacz prawie caly tydzien przede mną Ja tez mam brzuch ale naprawde zastanawiam sie czy to ciaza czy zwykle wzdęcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Strzelam że ciążaTo zobacz prawie caly tydzien przede mną Ja tez mam brzuch ale naprawde zastanawiam sie czy to ciaza czy zwykle wzdęcie
"Podczas kaszlu i kichania wyprostuj się i skręć głowę w bok. Ułatwisz mięśniom dna miednicy automatyczne napięcie, które zrównoważy wytworzone ciśnienie śródbrzuszne."Ale np na stojaco i sie gore skrecic
Informuj nas tutaj, trzymamy kciuki napewno jest wszystko dobrzePowiem Wam, że siedzę na IP, bo po drzemce o 17:00 w toalecie krew, jednorazowo, ale muszę sprawdzić.
Biorac pod uwagę ile jem....obyStrzelam że ciąża
Doczytałam dopiero, super że wszystko okJestem po badaniu wszysko ok, Dzidzia ❤ma się dobrze, serduszko zasuwa ❤, możliwe że to po długim badaniu w piątek, ze jakies naczynie jest wrażliwe, nawet po 48h! Dzięki Kochane !
Dokładnie, stres do jutra by złapać badanie USG. Ja czułam, że wszystko jest w porządku ❤❤❤!No widzisz ja byłam pewna ze wszystko jest dobrze! dobrze ze sprawdziłaś bo bys sie niepotrzebnie stresowała
Dzięki piękne ! Wszystko dobrze, możliwe ze to jakies naczynie, teraz tylko ślady brazowe. Dzidzia ❤ wierciła sie . Mam odpoczywać!@Dzidziu mam nadzieję ze wszystko w porządku daj znac co i jak.Tez trzymam kciuki
BARDZO dziękuję za kciuki , wszystko jest jak najlepiej, incydent może po długim badaniu prenatalnym. Dzidzia❤ sie ruszala, serduszko 162, jest dobrze ❤❤❤!Informuj nas tutaj, trzymamy kciuki napewno jest wszystko dobrze
U mnie też jest co niedzielę. A żeby był to robię w sobotęU mnie rosół jest co niedzielę. Właśnie makaron dochodzi i zaraz będzie jedzone