Patii_666
Fanka BB :)
Ojej my przeważnie chodzimy i z rowerkiem i wózkiemA może rowerek zamiast wozka?
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojej my przeważnie chodzimy i z rowerkiem i wózkiemA może rowerek zamiast wozka?
Ja nam rozwiane wątpliwości. Moje dziecko bedzie musialo pewnie isc do żłobka juz po rokuWiesz co moj maly ma 2 lata i 9 m, nie był w żłobku tylko ze mna caly czas, poszedł do przedszkola, jest mega kontaktowy, dogaduje sie z dziećmi a Panie mowia ze takiego dziecka to tylko pogratulować, wręcz w szkole czuje sie jak ryba w wodzie a też martwiłam sie bo caly czas byl ze mna a tu niespodzianka uwielbia przedszkole i w dodatku zawsze ze wszystkimi sie dzieli nawet swoim jedzeniem. Tak wiec to chyba chodzi o charakter
Plusem jest rozwój, po tygodniu widzę ze duzo sie uczy jest taki ogarniety, czas spędzony z dziecmi jwst dla niego super, a ja mam czas zarówno teraz w ciąży jak się kiepsko czuje i będę mieć później przy 2 dziecku ale ja go puszczam do 12.30 bo później jest ogromnie zmęczony i szkoda mi go
Myślę ze zlobek w tym wieku jest ok ale na cały dzień to jednak za długo,
Co do sklepu moj jak sie uprze ze chce cos np samochód poprostu odkladam i niech sobie płaczę popłakał raz drugi i potem juz nie brał nic, krzywda mu sie nie dzieje jak chwile poplacze a musi znac jakies zasadyja w tym czasie nie zwracam uwagi na płaczki i zachowuje stoicki spokoj
No pewnie, czekałam na wizytę juz od poprzedniejOj współczuję pewnie nie mogłaś się doczekać wizyty :-(
Co do wychowania to to jest najtrudniejsze zadanie w życiu. I sposoby jeszcze trzeba dopasować do konkretnego dziecka, bo nic nie działa tak samo na każdego. Piszecie o dzieleniu się, jak tak patrze na te moje 2 latki w przedszkolu, to tam za grosz dzielenia się nie ma, ale wyrywanie z rąk na porządku dziennym :-)
Ja biore FolioForte (kwas foliowy, jod, witamina D3 i B12).hej dziewczyny , bierzecie jakies witaminy oprócz kwasu foliowego ? Jak tak to jakie![]()