Mi bardzo pomogly namoczone suszone sliwkiHej, u mnie 10tc +2. Poradźcie coś proszę ponieważ mam mega zaparcia mam dulcosoft ale on nie pomaga.
reklama
LaetitiaAinos
Fanka BB :)
Tak wcześnie? Masz wskazania? Jak wyniki?Dzisiaj robiłam krzywą cukrową i wszystkie wyniki powyżej normy i to sporo jestem załamana ryczeć mi się chce
W poprzedniej ciąży miałam na pograniczu, ale i tak ograniczyłam cukry i badałam sobie ich poziom. Samo badanie miałam w 24 tygodniu mimo iż że względu na wiek powinnam wcześniej. Mój lekarz stwierdził, że nie potrzebuję tego wcześniej.
@marcelak biorę Femibion Natal 1.
Kamiśka :)
Tak miałam z tym całym pakietem od gina zleconą glukozę i wyszła 108 i w związku z tym od razu na krzywą i tu ponad 20 jednostek powyżej normy. Już mam umówionego diabetologa na 22.09Tak wcześnie? Masz wskazania? Jak wyniki?
W poprzedniej ciąży miałam na pograniczu, ale i tak ograniczyłam cukry i badałam sobie ich poziom. Samo badanie miałam w 24 tygodniu mimo iż że względu na wiek powinnam wcześniej. Mój lekarz stwierdził, że nie potrzebuję tego wcześniej.
@marcelak biorę Femibion Natal 1.
Czarna 36
Ja tez od dwoch dni nie mam mdlosci. W zasadzie tylko znuzenie i apetyt zostalo...aaa zapomnialam o cyckach te bolą niezmiennie. Ciesze z tego powodu baaardzoJa dziś dziewczyny mam jakiś dobry dzień, od 2 dni nie mam mdłości, chwilę się nawet martwiłam ale powiedziałam do siebie kobieto ciesz się z tego a nie szukasz problemu nawet dziś miałam siłę ogarnąć mieszkanie więc dobry dzień. Jutro wizyta u mojego lekarza, nie mogę się doczekać, wcześniej się stresowałam jakoś ale w końcu powiedziałam sobie co ma być to będzie więc jestem dobrej myśli szkoda tylko że u mnie usg jest oddzielnie, a ostatnie miałam pod koniec 6 tygodnia i lekarz mówił że za 6 tygodni więc trzeba cierpliwie czekać jak trzeba będzie, chyba że mój lekarz się zlituje i da skierowanie żeby wcześniej zrobić to przynajmniej zobaczę moje maleństwo szybciej
LaetitiaAinos
To trzymam kciuki za wytrwałość mnie najbardziej skakała po ziemniaku.Tak miałam z tym całym pakietem od gina zleconą glukozę i wyszła 108 i w związku z tym od razu na krzywą i tu ponad 20 jednostek powyżej normy. Już mam umówionego diabetologa na 22.09
Zdarzyło Wam się plamić po badaniu? Kurczę, wcześniej tego nie miałam. Teraz co badanie to plamię. Za pierwszym razem mało zawału nie dostałam.
Loli05
Kochane dziewczynki bardzo mi przykro ale jeszcze sie ze mna tu pomeczycie troche
Jestem po skanie wszytko ok,serce szybko bije,juz sie robi pepowina.Lekarka mowi ze narazie nie mam do niej przychodzic bo nie ma powodow.wielka ulga
9+1 idzie rowno z poprzednim skanem
Jestem po skanie wszytko ok,serce szybko bije,juz sie robi pepowina.Lekarka mowi ze narazie nie mam do niej przychodzic bo nie ma powodow.wielka ulga
P
pożegnanie
Gość
Wizyta kontrolna u prowadzącej także także bez USG, ale zbadała mnie, że wszystko w porządku ❤ drogi rodne czyste, tj. w porządku, brzuch miękki. Przepisała kolejne badania krew morfologia toxo TSH badanie ogólne moczu, po prenatalnych dwa tygodnie później następne USG. Powiedziała, że w kwestii szczepionki na grypę jest za, tylko jeszcze nie teraz najwcześniej II trymestr, po 14.tygodniu.Wszystko będzie dobrze ❤ Pisz jak tylko wyjdziesz
P
pożegnanie
Gość
Nooo i to jest wiadomość! Ale radość!❤❤ Gratulacje !Kochane dziewczynki bardzo mi przykro ale jeszcze sie ze mna tu pomeczycie troche
P
pożegnanie
Gość
Ja mam Rodziców 36 km od siebie i na razie lekarka powiedziała żeby się wstrzymać jak najwięcej odpoczywać.O kurcze gołąbki to bym zjadła mmmm ... ale mam smaka ... gdybym nie plamila tez bym pojechała a tak bardzo się waham ;(
Wiec penwie Mama do mnie przyjedzie .
reklama
P
pożegnanie
Gość
Ja bym poszła w naturę zalej śliwki suszone wodą wypij później tą wodę i zjedz te śliwki i tak samo siemię lnianeHej, u mnie 10tc +2. Poradźcie coś proszę ponieważ mam mega zaparcia mam dulcosoft ale on nie pomaga.