reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Hej 😊 Dziewczyny dawajcie znać po wizytach! Trzymam mocno kciuki ❤️

Bunt dwulatka... Nie zapomnę nigdy. Płakałam z bezsilności myśląc, że albo ja jestem beznadziejną matką, albo moje dziecko to jakiś omen.

Dziś wypróbowałam swój detektor 😄 Pierwsze podejście - szybko zrezygnowałam. Drugie podejście - sukces 😊 Po kilku minutach szukania udało mi się usłyszeć Dzidzisia ❤️ Choć za długo to nie trwało bo usłyszałam chlust i mi uciekł 😂 Wzruszające to bardzo 😊

U nas 420km. Jedziemy z mezem w przyszlym tygodniu, bo akurat wszyscy mamy wolne :)
Juz sie nie moge doczekac golabkow i blogiego lenistwa 😅
ja niestety nigdy u nich nie odpoczywam, bo mnie jest wszedzie pełno to ogrodek to remont itd. dla tego teraz sami sie zorientowali po 3 dniach jak nic nie zrobilam😁 ale wysilek fizyczny to odpoczynek psychiczny😊

bardzo trafnie napisane 😁
Powiem wam ze jak mi dzieci urosły to każdy mówił ze jak skończą 12 lat to zacznie się piekło dojrzewania 😅😅 strasznie się tego bałam ... a wyszło na to ze są nawet grzeczniejsi niż byli w dzieciństwie ❣🤷🏻‍♀️ a wychowuje ich sama i myśle ze udało mi się zrobić z nich wrażliwych osób , opiekuńczych 😊 dlatego po tym co widzę stwierdziłam ze chce jeszcze jedno 😊😉 do kochania 🥰🥰 bo wiem jak postępować 😉 nawet książkę mogła bym napisać 😅😂🤣
Az mi lzy napłynęły do oczu ❤️
Kazda matka która kocha, wspiera i szanuje swoje dzieci jest najwspanialsza matka dla niego i mimo, ze popełniamy błędy nikt nie będzie lepszy od nas bo to my nosimy to dzieciatko pod sercem i sie o nie martwimy od samego początku

Cześć Dziwczyny! Ja siw dzis czuje tak ooo!
O 06:00 obudził mnie sen i doznanie erotyczne 😝, po tym brzuch przez chwilę twardy i bolał. Jak wstałam o 08:00 zero sił, w brzuchu ucisk, ale wizyta w toalecie dała ulgę. Trochę się stresuje, bo dzis czuje taki dyskomfort w brzuchu, sama nie wiem czy wzdecia 🤔, czy to wina kręgosłupa.
Za godzinę jadę na planowana wizytę u mojej lekarki spytam ja o takie objawy i szczepienie na grypę jak ona sie zapatruje?
Spać mi się chce, a siedzę przed laptopem i robię sobie przerwy.
Plamien nie mam, przedwczoraj byl tylko sluz. Włączył mi sie tryb stres.
Wszystko będzie dobrze ❤️ Pisz jak tylko wyjdziesz 😊😘

Hej 😊 Dziewczyny dawajcie znać po wizytach! Trzymam mocno kciuki ❤

Bunt dwulatka... Nie zapomnę nigdy. Płakałam z bezsilności myśląc, że albo ja jestem beznadziejną matką, albo moje dziecko to jakiś omen.

Dziś wypróbowałam swój detektor 😄 Pierwsze podejście - szybko zrezygnowałam. Drugie podejście - sukces 😊 Po kilku minutach szukania udało mi się usłyszeć Dzidzisia ❤ Choć za długo to nie trwało bo usłyszałam chlust i mi uciekł 😂 Wzruszające to bardzo 😊
Oo a w którym jesteś tygodniu? I jaki dokładnie model?:) zastanawiam się nad kupnem!

reklama
ja niestety nigdy u nich nie odpoczywam, bo mnie jest wszedzie pełno to ogrodek to remont itd. dla tego teraz sami sie zorientowali po 3 dniach jak nic nie zrobilam😁 ale wysilek fizyczny to odpoczynek psychiczny😊
No wlasnie, u nas odwrotnie :) to ja mam duzy ogrod i remont do ogarniecia, a u rodzicow “tylko“ balkon i brak remontu 😉

Do góry