Ja biorę prenatal Uno i nic poza tym jużhej dziewczyny , bierzecie jakies witaminy oprócz kwasu foliowego ? Jak tak to jakie
reklama
Gisiaczek 86
Fanka BB :)
Ja tylko pregne start...Ja biorę prenatal Uno i nic poza tym już
Kobzik
Co do żłobka to u nas obyło się bez - babcia dostawała malucha na 3 godzinny dyżur
Jako 3 latek poszedł do przedszkola - ale na 4 godzinki ja uważam ze w sam raz. Bo mam typa niejadka... który jako maluch miał refluks... do 3 lat dzień bez wymiotów u nas to było święto lasu. Wiec jak poszedł do przedszkola to tam w zasadzie nic nie jadł
Myśle ze z tym żłobkiem, wiele zależy od dziecka jedne są na to szybciej gotowe i akceptują dłuższy pobyt, inne nie
Na początek myśle że ważna jest właśnie systematyczność, żeby malucha nauczyć nowego planu dnia
Jako 3 latek poszedł do przedszkola - ale na 4 godzinki ja uważam ze w sam raz. Bo mam typa niejadka... który jako maluch miał refluks... do 3 lat dzień bez wymiotów u nas to było święto lasu. Wiec jak poszedł do przedszkola to tam w zasadzie nic nie jadł
Myśle ze z tym żłobkiem, wiele zależy od dziecka jedne są na to szybciej gotowe i akceptują dłuższy pobyt, inne nie
Na początek myśle że ważna jest właśnie systematyczność, żeby malucha nauczyć nowego planu dnia
AttreA
Mi lekarz dzisiaj mówił, że na razie kwas foliowy wystarczyJa biore FolioForte (kwas foliowy, jod, witamina D3 i B12).
Ladybird1989
Prenatalne? Ja też mam 30.09.To czekamy razem
Kamiśka :)
Dzisiaj robiłam krzywą cukrową i wszystkie wyniki powyżej normy i to sporo jestem załamana ryczeć mi się chce
Tak wiem, jedyna zalecana sublementacja to wlasnie sublementacja kwasu foliowegoMi lekarz dzisiaj mówił, że na razie kwas foliowy wystarczy
Jednak ze wzgledu na moj niedobor jodu przed ciaza, lekarka zalecila mi FolioForte.
Patii_666
W Holandii , dokładnie o to nam też chodzi, ja widzę że mały potrzebuje już kontaktu z dziećmi, widzę że się nudzi że mną i może dlatego zaczyna mnie testować na każdy sposób, a tak to pójdzie, rozwinie się, wróci wymęczony i nie będzie miał w głowie tyłu psot, tymbardziej w czasie gdzie ja teraz kompletnie do niczego się nie nadaje myślę że to jest jego czas jest bardzo otwarty do dzieci i bardzo do nich ciągnie więc nie chcę żeby to gdzieś zginęło..@Patii_666 mieszkasz we francji? tam też środy wolne
Moja poszła do żłobka jak miała 14 miesięcy, bo ja czułam, że jak nie wrócę do pracy to zwariuje i w pracy odżyłam, ale po roku czasu z koroną i chorobami, gdzie potrafiła być tylko tydzień w żłobku na miesiąc, dalej nie jest zadowolona z tego, że musi chodzić, pomimo tego, że później się tam super bawi. I po tym roku też nie widzę, by była jakoś bardziej otwarta na dzieci i chciała się dzielić, ale może mi się trafił trudny przypadek Ja twierdzę, że krzywdy tam nie ma, a może się lepiej rozwijać, bo ja tyle cierpliwości i pomysłów nie mam, nie mówiąc o tym jak jedna opiekunka pięknie śpiewa i później moja w domu też tańczy i śpiewa
Czarna 36
Ja dzis mam po prostu okropny dzienW pracy mnie dobili. Wysłali na zdalną a jutro każą przyjechac tylko po to zeby wypełnic jakiś świstek,do którego dane wysylalam wcześniej e-mailem i nie było problemu. Pracy nie mam pod domem....k...po co farsa z tą zdalną.Żenujące.Tylko nerwy i nerwy
reklama
Początkująca30
Zaangażowana w BB
Hej, u mnie 10tc +2. Poradźcie coś proszę ponieważ mam mega zaparcia mam dulcosoft ale on nie pomaga.