reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ja to mam takie zachcianki od tego co poczuję. Albo w sklepie czasem sobie robię symulację - pomyślę o czymś i w zależności jak organizm reaguje, to kupuję lub nie. Też tak macie? :p

Kilka dni temu kupiłam ogórki kiszone, bo ktoś w kolejce kupował i tak ładnie zapachniały w wiadrze, a wczoraj nieświadomie poczułam zapach wędzonej makreli - okazało się, że stoję przy rybnym dziale, musiałam kupić. :) namówiłyście. Tylko że jadłam po prostu z chlebem.

A dzisiaj nie wiem skąd pojawiła mi się myśl o jogurcie z kawałkami brzoskwini. Ogółem lubię ten smak, ale zwykle wybieram inne rzeczy niż jogurty - mięso czy inne "konkretne" rzeczy.

Poradzicie co można zrobić lekkostrawnego dość - z mięsem - na obiad na jutro? Tak by mąż mógł łatwo odgrzać w pracy, a ja żebym miała co jeść :p Lubię bardzo takie danie indyka /kurczaka curry, ale jak zrobiłam z tydzień temu to tak się zapchałam i mi było niedobrze kilka godzin, że teraz Cofa na samą myśl :p
To może jakieś klopsy w sosie warzywnym?

reklama
No wlasnie PAPPA mnie nie do konca przekonuje - te statystki🙈
W razie gdyby test genetyczny wyszedl by zle, to tez wysylaja na aminopunkcje.
Miejmy jednak nadzieje, ze wszystko u wszystkich bedzie w normie :)
Mi pewnie przez wiek 36 lat to ryzyko podskoczy,w sumie to.jestem ciekawa co oni w tej krwi badaja do tego papa?

Spytałam na innej grupie dziewczyna robiła Nifty 2250 PLN 😱

Załączniki

• 20200909_152028.jpg
    20200909_152028.jpg
    66,6 KB · Wyświetleń: 41
Ja tez wole tutaj bo juz obu nie obskocze.jeszcze tu jestem na prywatnym forum.Zostan z nami nowa kolezanko:)

Chciałabym ale boję się że nie nadaze za watkami, do tego to jednak forum to forum ;)
A sprawa najważniejsza że mam mega sentyment, jestem w jednej powstałej w ten sposób grupie gdzie powstały przyjaźnie, spotkania kilka razy w roku, polecam ;)

reklama
Hej. Chciałam się przywitać :) termin na koniec kwietnia. Fajnie byłoby mieć "grupę wsparcia" ale jestem totalnie nie forumowa.. Może chciałbyś ie utworzyć zamknięta grupę na fb??

Fb to właśnie byłoby trochę obnażenie prywatności. Różne rzeczy tu padają, niekoniecznie może byśmy chciały pod nazwiskiem pisać o różnych objawach, problemach. O mężu za wiele nie piszę, ale widzę, że część z nas tak. Wydaje mi się, że na fb nie obyło by się bez sprawdzania profilu męża, zdjęć dzieci (w sensie nie każda, ale by tak było raczej), to byłoby niekomfortowe.

Do góry