reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Fb to właśnie byłoby trochę obnażenie prywatności. Różne rzeczy tu padają, niekoniecznie może byśmy chciały pod nazwiskiem pisać o różnych objawach, problemach. O mężu za wiele nie piszę, ale widzę, że część z nas tak. Wydaje mi się, że na fb nie obyło by się bez sprawdzania profilu męża, zdjęć dzieci (w sensie nie każda, ale by tak było raczej), to byłoby niekomfortowe.

Wlasnie dlatego do mnie bardziej przemawia grupa na fb, bo wystarczy ustawić prywatność profilu, tu każdy się może zalogować i "podglądać". Twoje argumenty jak najbardziej do mnie trafiają, z moim forum było odwrotnie, zamknięta grupa była bezpieczniejsza i łatwiej było się otworzyć :)

reklama
Chciałabym ale boję się że nie nadaze za watkami, do tego to jednak forum to forum ;)
A sprawa najważniejsza że mam mega sentyment, jestem w jednej powstałej w ten sposób grupie gdzie powstały przyjaźnie, spotkania kilka razy w roku, polecam ;)
A ja się na forum czuje anonimowa. Nie podałam nazwiska, nie wklejam zdjęć twarzy. To zależy od każdej z nas na ile chce się ujawnic :) skoro nam wątek fajnie hula to nie widzę potrzeby zmian.

Wlasnie dlatego do mnie bardziej przemawia grupa na fb, bo wystarczy ustawić prywatność profilu, tu każdy się może zalogować i "podglądać". Twoje argumenty jak najbardziej do mnie trafiają, z moim forum było odwrotnie, zamknięta grupa była bezpieczniejsza i łatwiej było się otworzyć :)

Samo nazwisko jest już czymś, czego możemy nie chcieć zdradzać, nie każdy ma fejkowe konto. ;) No i ja probuje ograniczyć czas na fb, forum jest lepsze dla zdrowia ;p

Tylko ze tu nawet nie jest połowa ciazy, dużo osób może jeszcze dojść, dużo zrezygnować, mi na ten moment odpowiada otwarty profil, może z czasem go zamkniemy tak jak ktoś wyżej pisał, na ten moment jak dla mnie za wcześniej 😉

Co do badań, wiadomo, pewnie znajdzie się tyle samo argumentów za jak i przeciw 🙂 Moim zdaniem fajnie, że mamy w ogóle możliwość rozważenia skorzystania z nich. Każdy wg własnych potrzeb może sobie zrobić lub nie, w większym lub mniejszym zakresie. To jest ok. Dobrze jest mieć wybór.

reklama
Chciałabym ale boję się że nie nadaze za watkami, do tego to jednak forum to forum ;)
A sprawa najważniejsza że mam mega sentyment, jestem w jednej powstałej w ten sposób grupie gdzie powstały przyjaźnie, spotkania kilka razy w roku, polecam ;)
Wątków jest sporo to prawda, ale da sie ogarnąć i suuuper atmosfera! Tu jest i PL, i UK i NL i ISL 🌍

Do góry