reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

@Martxx1 nie, dwa razy mi powtarzał, bym żadnych badań na razie nie robiła ;) Pewnie czeka na serduszko i założenie karty ciąży.

Najlepsze jest to, że pytał się o objawy i z objawów to mam tylko zatrzymanie miesiączki 😂 bo ani mdłości, ani piersi nie bolą ;) a jak powiedziałam o wzdęciach to stwierdził, że to nie objaw ;)
Mi kazał sprawdzić tsh i od razu wysłać wyniki 😊

reklama
8+6 dziś. A ja z objawów mam dalej bolące piersi. Spać bym mogła dużo. Mdłości mam rzadko, sporadycznie. Węch wyostrzony strasznie i prawie wszystko mi śmierdzi. Apetyt mam wilczy choć nie zawsze, ale z reguły 😁 brzuch mnie nie boli tylko czasem jak kichnę 😁

U mnie ostatnio bylo 5+4 jest pecherzyk kolejna wizyta za tydzien zeby bylo juz serduszko. Objawow zero tylko jestem wyczulona na zapachy. U was pecherzyk w tym tyg tez tak wygladal?
20200828_185359.jpeg

Cześć dziewczyny. Kilka dni temu któraś z was wrzuciła screena z aliexpress a propos promocji na poduszki ciążowe ,bo temat gdzieś mi zniknął, przypomnijcie mi się dziewczyny która to z was zamówiła że złapała za 20 zł z tymi kuponami rabatowymi wtedy na promocji?🙈 Muszę coś zapytać

Ja mam wizytę dopiero 11 września i też będę miała wtedy usg. Teraz jestem w 9 tygodniu. Ostatnie usg miałam w 6 tydzień i 4 dzień, serduszko pięknie biło. Tak sobie myślę dziewczyny że jak ja byłam w ciąży 13 lat temu to jakoś tak na luzie wszystko było, więcej czasu byłam w uk i bez stresu, później moje weselicho w Polsce w 4 miesiącu ciąży, było mniej internetu i człowiek tak sobie nie wkręcał tylu rzeczy.... Było lepiej😇
Ja tez mam wizytę 11.09

reklama
Hej dziewczyny, za często ostatnio tu nie wchodzę, bo mamy strasznie dużo na głowie, syn, przeprowadzka, chrzciny i roczek...🙈🙈🙈😳
Dzisiaj byłam na wizycie kontrolnej, bo tydzień temu miałam skurcze brzucha i się trochę przestraszyłam, na wizycie okazało się, że jest ok i prawdopodobnie to zaparcia, ale kazali zrobić jeszcze jedne badanie za tydzień, więc dzisiaj poszłam i wychodzi mi z USG 10+2 😊😊😊🤗😍❤ mój szkrab ma 3,5cm, wygląda już jak dziecko, rusza fajnie rączkami i nóżkami ❤❤❤😍😆
Za 3 tygodnie prenatalne, ale dzisiaj lekarz powiedział, że na tym etapie powinno być widać płeć, a nie widać jąderek, więc duże prawdopodobieństwo, że to DZIEWCZYNKA! ❤❤❤❤😍🤗😁😊
Przesyłam zdjęcie mojej kruszynki i mojego brzucha 😱😱😱😱🙈😂😂

Załączniki

• received_366102771052135.jpeg
    received_366102771052135.jpeg
    65,3 KB · Wyświetleń: 96
  • received_3362978583783021.jpeg
    received_3362978583783021.jpeg
    54,7 KB · Wyświetleń: 95
Do góry