reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

@magdula36 a Tobie zlecił jakieś badania krwi?
Mi tylko tsh i toxo igg i igm.
Jak katrze i jak dużo wy macie 🤭
Może mnie skieruje na następnej wizycie na resztę.

reklama
U mnie z objawów praktycznie od początku ciąganie na wymioty podczas mycia zębów [emoji1751][emoji24] ból piersi minął , mdłości czasami jak bardzo bardzo głodna jestem. Dzisiaj już 8+5 :)
Już po badaniach trafiła mi się mistrzyni 5 fiolek krwi i nawet nie poczułam :) taka rekompensata za 388 zł [emoji24]

@magdula36 a Tobie zlecił jakieś badania krwi?
Mi tylko tsh i toxo igg i igm.
Jak katrze i jak dużo wy macie 🤭
Może mnie skieruje na następnej wizycie na resztę.
Ja mialam 12badan do zrobienia , za które zaplacilam majątek wiec moze narazie ciesz się ze dostajesz je tak stopniowo bo przynajmniej nie taki to szok przy placeniu😄

Ja mam 9+2 i nie mam wilczego glodu wręcz odwrotnie, ciężko mi jeść, wczoraj zjadłam tylko rano jajecznicę, potem frytki w zoo, i jak wróciłam to wstyd się przyznać ale zupkę chińska 😱wszystko mnie odrzuca jak pomyślę, mam nadzieję że to zaraz się skończy... Ja kupuje warzywa z przyzwyczajenia a tylko staremu na talerz nakladam a mój pusty 🤣🤣
Jej jak ja Cię rozumiem, warzywa to była podstawa mojej diety, teraz akceptuje pomidora z cebulą, kalafior ale z masłem, ogorek może być. Gotowane brokuły (tzw.trio warzwne ) z marchewką i kalafiorem omg jem 1 zębem!

@Martxx1 nie, dwa razy mi powtarzał, bym żadnych badań na razie nie robiła ;) Pewnie czeka na serduszko i założenie karty ciąży.

Najlepsze jest to, że pytał się o objawy i z objawów to mam tylko zatrzymanie miesiączki 😂 bo ani mdłości, ani piersi nie bolą ;) a jak powiedziałam o wzdęciach to stwierdził, że to nie objaw ;)

reklama
Do góry