reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Hej dziewczyny, za często ostatnio tu nie wchodzę, bo mamy strasznie dużo na głowie, syn, przeprowadzka, chrzciny i roczek...🙈🙈🙈😳
Dzisiaj byłam na wizycie kontrolnej, bo tydzień temu miałam skurcze brzucha i się trochę przestraszyłam, na wizycie okazało się, że jest ok i prawdopodobnie to zaparcia, ale kazali zrobić jeszcze jedne badanie za tydzień, więc dzisiaj poszłam i wychodzi mi z USG 10+2 😊😊😊🤗😍❤ mój szkrab ma 3,5cm, wygląda już jak dziecko, rusza fajnie rączkami i nóżkami ❤❤❤😍😆
Za 3 tygodnie prenatalne, ale dzisiaj lekarz powiedział, że na tym etapie powinno być widać płeć, a nie widać jąderek, więc duże prawdopodobieństwo, że to DZIEWCZYNKA! ❤❤❤❤😍🤗😁😊
Przesyłam zdjęcie mojej kruszynki i mojego brzucha 😱😱😱😱🙈😂😂
Cudnie!!!! ❤❤❤ Pięknie wyglądasz! Piękny brzusio 🤩 ostatnio myślałam co u Ciebie bo dawno się tu nie udzielałaś, ale już teraz wiem dlaczego 🙈
Cudna wiadomość, bardzo się cieszę, że u Ciebie wszystko ok iiii trzymam kciuki za dziewczynkę! 👧💋

reklama
Ja mam wizyte w przyszlym tyg zeby zobaczyc czy juz serduszko jest itd to bedzie koncowka 6 tyg takze czekam z niecierpliwoscia
U mnie wyglądał tak, termin OM podobny, ale mi wczoraj lekarz wykreślił z karty termin OM bo nie ma nic wspólnego z ciąża [emoji2960] ale cyjle mam 35 dniowe. Kolejna wizyta u mnie za 3 tygodnie. A Twoja za ile? Za miesiąc??

Ja po wizycie :) maluszek ma się dobrze, 2,5 cm szczęścia z rączkami i nóżkami, pięknie bijącym serduszkiem.
Po ostatnich plamieniach utrzymujących się trzy dni lekarz zmienił mi luteinę na duphaston... oby tym razem już bez dodatkowych stresów dotrwać do końca 1 trymestru :)
Dzis mam mieć jeszcze o 17.30 konsultacje endokrynologa. U mnie z kolei tsh dość niskie 0,39... ale mam tez wole guzkowe niereaktywne. Mam nadzieje, że wszystko będzie ok :) jak któraś z Was ma wolne ręce - proszę o kciuki :)

Ja po wizycie :) maluszek ma się dobrze, 2,5 cm szczęścia z rączkami i nóżkami, pięknie bijącym serduszkiem.
Po ostatnich plamieniach utrzymujących się trzy dni lekarz zmienił mi luteinę na duphaston... oby tym razem już bez dodatkowych stresów dotrwać do końca 1 trymestru :)
Dzis mam mieć jeszcze o 17.30 konsultacje endokrynologa. U mnie z kolei tsh dość niskie 0,39... ale mam tez wole guzkowe niereaktywne. Mam nadzieje, że wszystko będzie ok :) jak któraś z Was ma wolne ręce - proszę o kciuki :)
ja mam na chwile wolne ręce 😉 trzymam 🤞🏻🤞🏻🤞🏻❣️

Ja też trzymam kciuki ✊✊✊
Wszystko będzie dobrze ❤️

Niee prywatnie.... A na NFZ jak cię lekarz skieruje.. Ja 12lat temu też tam byłam na NFZ skierowana bo przed urodzeniem syna miałam zaśniad w pierwszej ciąży...
ja nawet nie wiem co jak mi przysługuje jak za tydzień kończę 35 lat .... wiec tylko wystarczy skierowanie od mojego ginekologa jak chodzę prywatnie

reklama
Do góry