reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

@Martxx1 nie, dwa razy mi powtarzał, bym żadnych badań na razie nie robiła ;) Pewnie czeka na serduszko i założenie karty ciąży.

Najlepsze jest to, że pytał się o objawy i z objawów to mam tylko zatrzymanie miesiączki 😂 bo ani mdłości, ani piersi nie bolą ;) a jak powiedziałam o wzdęciach to stwierdził, że to nie objaw ;)
Mi kazał sprawdzić tsh i od razu wysłać wyniki 😊

reklama
8+6 dziś. A ja z objawów mam dalej bolące piersi. Spać bym mogła dużo. Mdłości mam rzadko, sporadycznie. Węch wyostrzony strasznie i prawie wszystko mi śmierdzi. Apetyt mam wilczy choć nie zawsze, ale z reguły 😁 brzuch mnie nie boli tylko czasem jak kichnę 😁

U mnie ostatnio bylo 5+4 jest pecherzyk kolejna wizyta za tydzien zeby bylo juz serduszko. Objawow zero tylko jestem wyczulona na zapachy. U was pecherzyk w tym tyg tez tak wygladal?
20200828_185359.jpeg

Cześć dziewczyny. Kilka dni temu któraś z was wrzuciła screena z aliexpress a propos promocji na poduszki ciążowe ,bo temat gdzieś mi zniknął, przypomnijcie mi się dziewczyny która to z was zamówiła że złapała za 20 zł z tymi kuponami rabatowymi wtedy na promocji?🙈 Muszę coś zapytać

Ja mam wizytę dopiero 11 września i też będę miała wtedy usg. Teraz jestem w 9 tygodniu. Ostatnie usg miałam w 6 tydzień i 4 dzień, serduszko pięknie biło. Tak sobie myślę dziewczyny że jak ja byłam w ciąży 13 lat temu to jakoś tak na luzie wszystko było, więcej czasu byłam w uk i bez stresu, później moje weselicho w Polsce w 4 miesiącu ciąży, było mniej internetu i człowiek tak sobie nie wkręcał tylu rzeczy.... Było lepiej😇
Ja tez mam wizytę 11.09

reklama
Hej dziewczyny, za często ostatnio tu nie wchodzę, bo mamy strasznie dużo na głowie, syn, przeprowadzka, chrzciny i roczek...🙈🙈🙈😳
Dzisiaj byłam na wizycie kontrolnej, bo tydzień temu miałam skurcze brzucha i się trochę przestraszyłam, na wizycie okazało się, że jest ok i prawdopodobnie to zaparcia, ale kazali zrobić jeszcze jedne badanie za tydzień, więc dzisiaj poszłam i wychodzi mi z USG 10+2 😊😊😊🤗😍❤ mój szkrab ma 3,5cm, wygląda już jak dziecko, rusza fajnie rączkami i nóżkami ❤❤❤😍😆
Za 3 tygodnie prenatalne, ale dzisiaj lekarz powiedział, że na tym etapie powinno być widać płeć, a nie widać jąderek, więc duże prawdopodobieństwo, że to DZIEWCZYNKA! ❤❤❤❤😍🤗😁😊
Przesyłam zdjęcie mojej kruszynki i mojego brzucha 😱😱😱😱🙈😂😂

Załączniki

• received_366102771052135.jpeg
    received_366102771052135.jpeg
    65,3 KB · Wyświetleń: 91
  • received_3362978583783021.jpeg
    received_3362978583783021.jpeg
    54,7 KB · Wyświetleń: 93
Do góry