reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Jejkuuuuu ❤❤❤❤ nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę. Nie spałam przez Ciebie pół nocy i wlazilam ciągle na forum. Wiedziałam, że będzie dobrze, bo nie ma innej opcji 😍 A teraz siedze i łzy lecą, że dobrze się skończyło. Moc kciuków tutaj robi swoje 😍
oj żebyś chciała wiedzieć 🤩🥰🤩🥰 gdybym mogła to bym was tutaj wszystkie wyściskała 😅🥰😘 idę jakaś kolacje zrobić i trochę odpocząć ☺️ miłego wieczorka wszystkim ❣️

reklama
Hej dziewczyny dawno mnie nie bylo mialam napisac dopiero po usg ale jakoś nie daje sobie rady :( ciagle jestem nerwowa, raz mnie wkurzyla koleżanka to przezywam to jakby niewiem co to bylo, wczoraj mialam mala kolizje babka cofajac najechala na moje uchylone drzwi twierdząc ze je otworzylam w czasie gdy ona jechala a ja jej dosadnie wytłumaczyłam ze to nie prawda zdarcie miała lakieru dwie kropki na 1cm w dodatku ze swojej winy ale swoje nerwy musialam przejść i do tej pory to przezywam, syn moj w dzien nie chce chodzić na drzemke mimo ze sie przewraca ze zmeczenia a ja godzine probuje go polozyc na wszelkie sposoby i jakoś mi tak smutno i zle :((( Wy tez macie takie gorsze dni czy raczej euforia?

Ps widzę ze duzo mnie ominęło przez te kilka dni :) Ewelina dobrze ze wszystko skonczylo sie u Ciebie jak najlepiej ❤️ masz silnego kropka :) Gosiaczek mowila zeby nie nastawiać sie na najgorsze tylko wierzyć ze bedzie dobrze❤️ z tego co widze wszystkie macie sie dobrze ❤️
Ja sie wydarlam na syna bo skrobal miske widelcem pol godziny bo chcial mieso ze spaghetti wygrzebac....duzo mnie wszystkiego irytuje a najbardziej maz,moze przejsc kolo mnie i westchnac i juz mi skacze cisnienie haha

reklama
@Ewelina @ dobrze, że się skończyło na strachu ☺ doczytuję 3 dni, no ale wiecie...😏
Coś było o mleku, że nie można surowego. Można, tylko pasteryzowane. No i wszystkie przetwory mleczne tylko z mleka pasteryzowanego albo poddane obróbce termicznej. Wychodzi na to, że ser plesniowy zapiekany byłby ok ;)

Do góry