reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ktoś pytał o błonnik, ja go u siebie w NL kupuje w każdym polskim sklepie, a w Polsce to nie wiem? Może Rossmann? Ja go pije po śniadaniu, trzeba to zalać wodą i zostawić na 30min i zrobi się taki kisiel, i wtedy na dobre 3godzinki mam spokój z głodem..

Załączniki

• IMG_20200827_113051.jpg
    IMG_20200827_113051.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 43
reklama
Ja też dziś odebrałam wyniki moczu i też mam bakterie i leukocyty. Skontaktowałam się z moja lekarka i jak na razie ponieważ nie mam żadnych objawów infekcji mam zażywać urosept i zrobić posiew. Po wynikach badań zobaczymy czy nie skończy się na antybiotyku. Najlepiej skontaktuj się ze swoim lekarzem, bo infekcje w ciąży zdarzają się często i trzeba je leczyć.
Kurczę, z córką pierwszą nie miałam nigdy żadnej. Trochę się boję. Mój lekarz tylko w piątki przyjmuje, więc jutro będę dzwonić.

Matko kochane nie uwierzycie 🥰 stał się cud ... po całej nocy w szpitalu i z rana badaniach i tabletkach bylam przygotowana na najgorsze a maleństwo mimo moich zerowych objawów i krwotoku i plamien ma się wspaniale 😉 wyszłam po domu o 13 wybaczcie ze prędzej się nie odzywałam ... odsypiałam nie przespana noc 💗💙💗Zobacz załącznik 1168612
Jejkuuuuu ❤❤❤❤ nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę. Nie spałam przez Ciebie pół nocy i wlazilam ciągle na forum. Wiedziałam, że będzie dobrze, bo nie ma innej opcji 😍 A teraz siedze i łzy lecą, że dobrze się skończyło. Moc kciuków tutaj robi swoje 😍

Ktoś pytał o błonnik, ja go u siebie w NL kupuje w każdym polskim sklepie, a w Polsce to nie wiem? Może Rossmann? Ja go pije po śniadaniu, trzeba to zalać wodą i zostawić na 30min i zrobi się taki kisiel, i wtedy na dobre 3godzinki mam spokój z głodem..
To ja mojego powiem jak będzie przyjeżdżał kolejny raz z Nl do mnie 🤪żeby kupił jak w pl nie znajdę

tez go jem albo coś podobnego nie dlatego ze mam zatwardzenie ale lubię ... 😉 mnie to z nerwów od wczoraj to tak przeczyściło ze o matko 😅😂😂😂

reklama
Do góry