reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ktoś pytał o błonnik, ja go u siebie w NL kupuje w każdym polskim sklepie, a w Polsce to nie wiem? Może Rossmann? Ja go pije po śniadaniu, trzeba to zalać wodą i zostawić na 30min i zrobi się taki kisiel, i wtedy na dobre 3godzinki mam spokój z głodem..

Załączniki

• IMG_20200827_113051.jpg
    IMG_20200827_113051.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 38
reklama
Ja też dziś odebrałam wyniki moczu i też mam bakterie i leukocyty. Skontaktowałam się z moja lekarka i jak na razie ponieważ nie mam żadnych objawów infekcji mam zażywać urosept i zrobić posiew. Po wynikach badań zobaczymy czy nie skończy się na antybiotyku. Najlepiej skontaktuj się ze swoim lekarzem, bo infekcje w ciąży zdarzają się często i trzeba je leczyć.
Kurczę, z córką pierwszą nie miałam nigdy żadnej. Trochę się boję. Mój lekarz tylko w piątki przyjmuje, więc jutro będę dzwonić.

Matko kochane nie uwierzycie 🥰 stał się cud ... po całej nocy w szpitalu i z rana badaniach i tabletkach bylam przygotowana na najgorsze a maleństwo mimo moich zerowych objawów i krwotoku i plamien ma się wspaniale 😉 wyszłam po domu o 13 wybaczcie ze prędzej się nie odzywałam ... odsypiałam nie przespana noc 💗💙💗Zobacz załącznik 1168612
Jejkuuuuu ❤❤❤❤ nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę. Nie spałam przez Ciebie pół nocy i wlazilam ciągle na forum. Wiedziałam, że będzie dobrze, bo nie ma innej opcji 😍 A teraz siedze i łzy lecą, że dobrze się skończyło. Moc kciuków tutaj robi swoje 😍

Ktoś pytał o błonnik, ja go u siebie w NL kupuje w każdym polskim sklepie, a w Polsce to nie wiem? Może Rossmann? Ja go pije po śniadaniu, trzeba to zalać wodą i zostawić na 30min i zrobi się taki kisiel, i wtedy na dobre 3godzinki mam spokój z głodem..
To ja mojego powiem jak będzie przyjeżdżał kolejny raz z Nl do mnie 🤪żeby kupił jak w pl nie znajdę

tez go jem albo coś podobnego nie dlatego ze mam zatwardzenie ale lubię ... 😉 mnie to z nerwów od wczoraj to tak przeczyściło ze o matko 😅😂😂😂

reklama
Do góry