reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Dziewczyny a tak w ogóle jak u was z jedzeniem? Macie jakieś zachcianki czy od czegoś was odrzuca? U mnie jakaś masakra 🤪 zanim zaszłam w ciąże byłam na diecie wiec tylko eko i fit produkty, a teraz kiedy by to się najbardziej przydało to ja mam ciagle ochotę na fast foody... 🤦🏻‍♀️ Jak myśle o normalnym jedzeniu to mnie odrzuca, ale taką pizzę, kebaba, frytki czy hot doga to bym wciela od razu 😂 oczywiście nie ulegam pokusom, bo się skończy że przytylabym milion kg, ale ciężko mi z tym 🙈
A u mnie normalnie. Jadlam zdrowo i dalej jem. Czekam na jakieś ciekawe zachcianki :D dziewczyny a pijecie kawe? Ja kiedyś piłam dwie mocne dziennie a teraz się ograniczam do jednej słabej. A Wy?

reklama
Dziewczyny a tak w ogóle jak u was z jedzeniem? Macie jakieś zachcianki czy od czegoś was odrzuca? U mnie jakaś masakra 🤪 zanim zaszłam w ciąże byłam na diecie wiec tylko eko i fit produkty, a teraz kiedy by to się najbardziej przydało to ja mam ciagle ochotę na fast foody... 🤦🏻‍♀️ Jak myśle o normalnym jedzeniu to mnie odrzuca, ale taką pizzę, kebaba, frytki czy hot doga to bym wciela od razu 😂 oczywiście nie ulegam pokusom, bo się skończy że przytylabym milion kg, ale ciężko mi z tym 🙈
Mam to samo ! Ślinie się do zupek chińskich 😂 ale też mam ochotę na wszelkie owoce. Ale mięso które mogłam jeść tonami zrobiło się 🤢🤢🤢

Witaj!!! [emoji7] gratulacje!!! [emoji3590][emoji3590][emoji3590] Wyglada na to, że mamy ten sam termin - ja też 02.04.2021 potwierdzony już wstępnie przez lekarza [emoji2] a jak wyjdzie w praniu to zobaczymy [emoji85] w każdym razie, razem raźniej! [emoji123] opowiadaj jak się czujesz :)

Wielkie gratulacje! [emoji3590] To też moja pierwsza ciąża, więc tym bardziej się ekscytuje, ale póki co wręcz to dalej do mnie nie dociera, mimo że na USG widziałam już bijące serduszko [emoji3590] [emoji85]
Jak się czujesz? I na kiedy wypada Ci termin? ;)
Dzięki i wzajemnie Wielkie gratulacje !! [emoji7] Ja do lekarza będę się umawiać w poniedziałek zobaczymy jak szybko uda mi się dostać ;) a czuję się w sumie bez zmian :) objawów ciąży ZERO nie wiem czy się cieszyć ;) a Ty jak się czujesz opowiadaj? :)

Mam to samo ! Ślinie się do zupek chińskich 😂 ale też mam ochotę na wszelkie owoce. Ale mięso które mogłam jeść tonami zrobiło się
A u mnie normalnie. Jadlam zdrowo i dalej jem. Czekam na jakieś ciekawe zachcianki :D dziewczyny a pijecie kawe? Ja kiedyś piłam dwie mocne dziennie a teraz się ograniczam do jednej słabej. A Wy?
Tak. Jedna małą z mlekiem z samego rana 🤗

Ja na razie staram się funkcjonować normalnie to moja 2 ciąża ( pierwsza o zgrozo 11 lat temu [emoji23]) mam nadzieję że bardziej lajtowo będę do wszystkiego podchodzić ;) chociaż może w 2 dni poprostu nie zdążyłam jeszcze zeswirowac [emoji23][emoji23]

Oczywiście że pije dwie dziennie, w pierwszej ciąży też codziennie piłam dwie czasem trzy, nie wyobrażam sobie nie pić kawy, jedyny mój nałóg😜

reklama
Dziewczyny.. czy wy tez macie taka nerwice o wszystko ze az na placz was bierze?
Ja kilka kilka dni temu bylam u fryzjerki.. i zamiast suszyc mi wlosy to sobie gadala z kolezanka. Ja juz zmeczona.. do domu chce juz isc.. a ona pogawedki sobie robi. Mialam taka narwice ze sie poplakalam na fotelu.
:sorry2:

Do góry