reklama
oliweczkaa
Fanka BB :)
Moja Beta w końcu ruszyła) 1212!
Także w poniedziałek lekarz
Także w poniedziałek lekarz
Patii_666
A mnie żołądek boli nie wiem czy to od błonnika czy to jakiś objaw ciąży? Odstawie póki co błonnik.. A na zgagę to słyszałam albo cola albo mleko..Dziewczyny.. jakies porady na zgage?
Meczy mnie dzis caly dzien
Olka2729
Ja biore malox do ssania na zgage,dla mnie najlepszy.Dziewczyny.. jakies porady na zgage?
Meczy mnie dzis caly dzien
Mnie dzis od 5rano mecza bole podbrzusza, biore nospe ,ale jakos srednio przechodzi nie wiem czy znowu szpitalem sie nie skonczy mam skierowanie, ale wiem jak bedzie wyglądać ich leczenie bo wyszlam zaledwie 2tygodnie temu i to samo to mogę robić w domu ..
Wolfgirl
Ja 9 i test robiony przed chwilą. Martwiłam się że za blady jak na 3 dni po terminie @7 lipca.
Kamiśka :)
Hej wygląda na to że i ja dołączam do grona kwietniowek wczoraj 2 soczyste krechy na teście i dzisiaj wynik bety 2990 [emoji33][emoji7] Taka niespodziewajka bo testowałam pod koniec lipca 5 dni po terminie @ i była jedna krecha przewidywany termin 02.04.2020
Ladybird1989
Cześć dziewczyny Przeczytałam wszystkie strony i w końcu mogę się z Wami przywitac. Wychodzi na to ze jestem w 6 tygodniu. Ostatnia miesiączka zaczęła się 1lipca. 30lipca pierwszy test - pozytywny, a 3 sierpnia drugi test bardzo pozytywny 5dni po owulacji czułam już ze jestem w ciąży To moja pierwsza ciąża i udało się w pierwszym cyklu, więc jestem zaskoczona ze tak szybko i bardzo szczęśliwa Mam tylko nadzieje ze wszystko będzie dobrze i nie mogę się doczekać aż potwierdzi to lekarz 17 sierpnia. Gratuluję Wam przyszle mamusie i cieszę się że będziemy mogły się tu wspierać
Patii_666
Super gratulacje, też ostatnia miesiączka 1.07 więc ten sam lub podobny terminCześć dziewczyny Przeczytałam wszystkie strony i w końcu mogę się z Wami przywitac. Wychodzi na to ze jestem w 6 tygodniu. Ostatnia miesiączka zaczęła się 1lipca. 30lipca pierwszy test - pozytywny, a 3 sierpnia drugi test bardzo pozytywny 5dni po owulacji czułam już ze jestem w ciąży To moja pierwsza ciąża i udało się w pierwszym cyklu, więc jestem zaskoczona ze tak szybko i bardzo szczęśliwa Mam tylko nadzieje ze wszystko będzie dobrze i nie mogę się doczekać aż potwierdzi to lekarz 17 sierpnia. Gratuluję Wam przyszle mamusie i cieszę się że będziemy mogły się tu wspierać
reklama
Lili90
Ja też ostatnia miesiączka 1.07 ale widocznie miałam dużo później owulację i mam dużo młodszą ciążę bo beta z dziś to 210 więc termin będę mieć pewnie na połowę kwietnia ,a kto wie czy nie dalejSuper gratulacje, też ostatnia miesiączka 1.07 więc ten sam lub podobny termin