reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Kurde dziewczyny czy wy tez macie takie częste uczucie głodu i lekkie mdłości? Jak zjem jest ok, ale ciagle mam takie beznadziejne uczucie. Narazie nie na wymioty.. 😒

reklama
Ja też nie robię, kreski są widoczne a do 12tyg i tak wiele może się stać, po co się stresować tą beta.. Ja mam wizytę 24.08 więc już napewno powinno być serduszko i wtedy zaczynam się cieszyć ciąża.. Póki co żyje jakby jej nie było, choć po cichu się cieszę..
Ja idę 14.08 mam nadzieję ze bedzie serce. Moja kolezanka po badaniu prenatalnym w 12 tyg w ciąży nie byla bo wyszly takie choroby, że ona nie wierzyla a lekarze w szpitalu jej tłumaczyli. Ja tez chcualam byc w ciąży, nie wierzylam ze tak szybko zajdę, lecz narazie tak sceptycxnie podchodzę... Biore kwas foliowy, zaczelam owoce itp, ale tak na spokojnie

Super praktycznie ten sam termin ja mam 4+5,gratuluje😍
[/QUOTE]
Haha dziewczyny ja 4+5 i tez wstępnie 06.04.2021 🥰 czekam
Na wizytę u gina... a jutro trzecia Beta bo wyszła mega mała. 40 a pozniej po 48h 110 .. przyrosty Ok ale mega wczesna

Mialam tak w pierwszej ciazy!!! Myslalam ze zaraz rzygać bede, ale tylko banana, jablko czy wafelka i przechodzilo. Ogolnie doszlam do tego ze przytylam 23 kg
no to ja czuje podobnie. Bo jak bierze mnie właśnie taka mdłość i coś zjem to przechodzi, ale tak myslalam, ze przez to to ja niezłe na wadze przybiore!!!😟

no to ja czuje podobnie. Bo jak bierze mnie właśnie taka mdłość i coś zjem to przechodzi, ale tak myslalam, ze przez to to ja niezłe na wadze przybiore!!!😟
Mam to samo, jak tylko zjem to jest idealnie, a jak nie zjem to mnie mdli, wcale nie bardzo, e jednak. I jeszcze jadlabym same niezdrowe rzeczy!!! Dziś miałam ochotę na pizzę....nie mogę więcej jeść!!! Jest jakiś sposób żeby się oszukać???

[GROUP=][/GROUP]
Kurde dziewczyny czy wy tez macie takie częste uczucie głodu i lekkie mdłości? Jak zjem jest ok, ale ciagle mam takie beznadziejne uczucie. Narazie nie na wymioty.. 😒
ja mam takie uczucie głodu i do tego burczy mi strasznie w brzuchu jak dłużej nie zjem, a mdłości mam zawsze nad ranem i są one straszne...a najlepsze jest to, że za dużo nie mogę zjeść, bo zaraz czuję się pełna ...

Mam to samo, jak tylko zjem to jest idealnie, a jak nie zjem to mnie mdli, wcale nie bardzo, e jednak. I jeszcze jadlabym same niezdrowe rzeczy!!! Dziś miałam ochotę na pizzę....nie mogę więcej jeść!!! Jest jakiś sposób żeby się oszukać???
ja mam to samo, ja mam tak ochote na same fastfoody, a wcześniej rzadko je jadłam! Frytki to bym ciagle jadła.. ja nie wiem jak to oszukać bo zjedzenie jabłka to spokoj na chwile i już od razu nudności 😭🤢 jak sobie radzić z tym w pracy? Nie wiem...😢

reklama
ja mam to samo, ja mam tak ochote na same fastfoody, a wcześniej rzadko je jadłam! Frytki to bym ciagle jadła.. ja nie wiem jak to oszukać bo zjedzenie jabłka to spokoj na chwile i już od razu nudności 😭🤢 jak sobie radzić z tym w pracy? Nie wiem...😢
Ja tak mialam w ciazy ktora nie dawno poronilam...
Kebab, frytki, pizza.. wszystko najgorsze chcialam.

Do góry