reklama
MoniaJ2424
Fanka BB :)
Ja idę 14.08 mam nadzieję ze bedzie serce. Moja kolezanka po badaniu prenatalnym w 12 tyg w ciąży nie byla bo wyszly takie choroby, że ona nie wierzyla a lekarze w szpitalu jej tłumaczyli. Ja tez chcualam byc w ciąży, nie wierzylam ze tak szybko zajdę, lecz narazie tak sceptycxnie podchodzę... Biore kwas foliowy, zaczelam owoce itp, ale tak na spokojnieJa też nie robię, kreski są widoczne a do 12tyg i tak wiele może się stać, po co się stresować tą beta.. Ja mam wizytę 24.08 więc już napewno powinno być serduszko i wtedy zaczynam się cieszyć ciąża.. Póki co żyje jakby jej nie było, choć po cichu się cieszę..
MoniaJ2424
Mialam tak w pierwszej ciazy!!! Myslalam ze zaraz rzygać bede, ale tylko banana, jablko czy wafelka i przechodzilo. Ogolnie doszlam do tego ze przytylam 23 kgKurde dziewczyny czy wy tez macie takie częste uczucie głodu i lekkie mdłości? Jak zjem jest ok, ale ciagle mam takie beznadziejne uczucie. Narazie nie na wymioty..
oliweczkaa
Super praktycznie ten sam termin ja mam 4+5,gratuluje
[/QUOTE]
Haha dziewczyny ja 4+5 i tez wstępnie 06.04.2021 czekam
Na wizytę u gina... a jutro trzecia Beta bo wyszła mega mała. 40 a pozniej po 48h 110 .. przyrosty Ok ale mega wczesna
no to ja czuje podobnie. Bo jak bierze mnie właśnie taka mdłość i coś zjem to przechodzi, ale tak myslalam, ze przez to to ja niezłe na wadze przybiore!!!Mialam tak w pierwszej ciazy!!! Myslalam ze zaraz rzygać bede, ale tylko banana, jablko czy wafelka i przechodzilo. Ogolnie doszlam do tego ze przytylam 23 kg
Mam to samo, jak tylko zjem to jest idealnie, a jak nie zjem to mnie mdli, wcale nie bardzo, e jednak. I jeszcze jadlabym same niezdrowe rzeczy!!! Dziś miałam ochotę na pizzę....nie mogę więcej jeść!!! Jest jakiś sposób żeby się oszukać???no to ja czuje podobnie. Bo jak bierze mnie właśnie taka mdłość i coś zjem to przechodzi, ale tak myslalam, ze przez to to ja niezłe na wadze przybiore!!!
Mamadwojki91
Zaangażowana w BB
Kurde dobrze mi tu z wami. Mam nadzieję, że zostanę na dłużej
M_P_90
[GROUP=][/GROUP]
ja mam takie uczucie głodu i do tego burczy mi strasznie w brzuchu jak dłużej nie zjem, a mdłości mam zawsze nad ranem i są one straszne...a najlepsze jest to, że za dużo nie mogę zjeść, bo zaraz czuję się pełna ...Kurde dziewczyny czy wy tez macie takie częste uczucie głodu i lekkie mdłości? Jak zjem jest ok, ale ciagle mam takie beznadziejne uczucie. Narazie nie na wymioty..
ja mam to samo, ja mam tak ochote na same fastfoody, a wcześniej rzadko je jadłam! Frytki to bym ciagle jadła.. ja nie wiem jak to oszukać bo zjedzenie jabłka to spokoj na chwile i już od razu nudności jak sobie radzić z tym w pracy? Nie wiem...Mam to samo, jak tylko zjem to jest idealnie, a jak nie zjem to mnie mdli, wcale nie bardzo, e jednak. I jeszcze jadlabym same niezdrowe rzeczy!!! Dziś miałam ochotę na pizzę....nie mogę więcej jeść!!! Jest jakiś sposób żeby się oszukać???
reklama
Ja tak mialam w ciazy ktora nie dawno poronilam...ja mam to samo, ja mam tak ochote na same fastfoody, a wcześniej rzadko je jadłam! Frytki to bym ciagle jadła.. ja nie wiem jak to oszukać bo zjedzenie jabłka to spokoj na chwile i już od razu nudności jak sobie radzić z tym w pracy? Nie wiem...
Kebab, frytki, pizza.. wszystko najgorsze chcialam.