reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Kurde dziewczyny czy wy tez macie takie częste uczucie głodu i lekkie mdłości? Jak zjem jest ok, ale ciagle mam takie beznadziejne uczucie. Narazie nie na wymioty.. 😒
Ja mam tak dziwnie, że np. łapie mnie duży głód, po czym jak zaczynam jeść, to zjem troszeczkę i już mam uczucie pełności 🤷🏻‍♀️ I generalnie bardzo mało jem... nie że mam mdłości czy coś tylko po prostu czuje się najedzona 🤪 a już ewidentnie nie mam ochoty na słodkie... co prawda ja nigdy nie byłam fanka słodyczy i jadłam je od święta, to teraz już totalnie nie mam na nie ochoty... w czwartek byliśmy na weselu, to tyle pyszności a ja zjadłam tyle co kot napłakał 🤷🏻‍♀️ A jak wjechał tort to dziubnełam dosłownie odrobinie i oddałam mężowi bo totalnie mi nie podeszło, choć był całkiem dobry 🤪 dziwne to wszystko 😃

reklama
Ja mam tak dziwnie, że np. łapie mnie duży głód, po czym jak zaczynam jeść, to zjem troszeczkę i już mam uczucie pełności 🤷🏻‍♀️ I generalnie bardzo mało jem... nie że mam mdłości czy coś tylko po prostu czuje się najedzona 🤪 a już ewidentnie nie mam ochoty na słodkie... co prawda ja nigdy nie byłam fanka słodyczy i jadłam je od święta, to teraz już totalnie nie mam na nie ochoty... w czwartek byliśmy na weselu, to tyle pyszności a ja zjadłam tyle co kot napłakał 🤷🏻‍♀️ A jak wjechał tort to dziubnełam dosłownie odrobinie i oddałam mężowi bo totalnie mi nie podeszło, choć był całkiem dobry 🤪 dziwne to wszystko 😃
no ja na słodkie tez w ogóle nie mam, a gdzieś tam zawsze jadłam szczególnie ciasto, a teraz nic 🤢

Zazdroszczę Ci! Ja to słodyczożerna jestem 🙊 a tak bym nie chciała. Mogę żyć na samych słodyczach.

Ja nie mam zachcianek, jedyne co to do mięsa mnie ciągnie, a przecież go nie jem. I tak sie zastanawiam czy to przypadkiem organizm nie woła, bo czegoś mu brakuje. Mam duże niedobory żelaza, biore płynne żelazo, a jak tylko przestane je brać, to znów jest dużo poniżej normy.

Przytyłyście już coś? Ja jestem 1+ i nie wiem z czego. Niewiele jem, odstawiłam w wiekszości słodycze, nie jem ich codziennie jak wcześniej, staram się jeść lepiej niż dotychczas. A waga w górę. Trochę szybko, co to będzie w kwietniu

Zazdroszczę Ci! Ja to słodyczożerna jestem [emoji87] a tak bym nie chciała. Mogę żyć na samych słodyczach.

Ja nie mam zachcianek, jedyne co to do mięsa mnie ciągnie, a przecież go nie jem. I tak sie zastanawiam czy to przypadkiem organizm nie woła, bo czegoś mu brakuje. Mam duże niedobory żelaza, biore płynne żelazo, a jak tylko przestane je brać, to znów jest dużo poniżej normy.

Przytyłyście już coś? Ja jestem 1+ i nie wiem z czego. Niewiele jem, odstawiłam w wiekszości słodycze, nie jem ich codziennie jak wcześniej, staram się jeść lepiej niż dotychczas. A waga w górę. Trochę szybko, co to będzie w kwietniu
Mi też waga poszła w górę jakieś 1+ i też się dziwię bo ostatnio mało jem. Co do słodkości to niestety nadal lubię z tym że teraz mam po nich zgagę więc ograniczam

Super praktycznie ten sam termin ja mam 4+5,gratuluje😍
Haha dziewczyny ja 4+5 i tez wstępnie 06.04.2021 🥰 czekam
Na wizytę u gina... a jutro trzecia Beta bo wyszła mega mała. 40 a pozniej po 48h 110 .. przyrosty Ok ale mega wczesna
[/QUOTE]
A kiedy masz gina?ja mam 24.07 bo akurat będziemy w Pl na chrzcinach więc się umówiłam na potwierdzenie :)

Zazdroszczę Ci! Ja to słodyczożerna jestem 🙊 a tak bym nie chciała. Mogę żyć na samych słodyczach.

U mnie póki co -0,5 kg 😛 ale ja w sumie też cały czas trenuje, choć odkąd się dowiedziałam, że jestem w ciąży to przeszłam na delikatny trening, ale jednak 🤗
Ja zawsze przed @ czekoladę wcinałam, ale teraz @ nie było to i na czekoladę ochoty nie ma 🤷🏻‍♀️
Za to miałam taką śmieszna fazę, na pare dni przed zrobieniem testu ciagle wcinalam wegański smalczyk z ogórkiem kiszonym i ciagle miałam na to ochotę i już wtedy pomyślałam, że chyba coś jest na rzeczy, a potem faktycznie wyszły dwie kreski 😋 choć teraz mi już przeszło i właściwie nie mam ochoty na nic 🙈

reklama
Mialam tak w pierwszej ciazy!!! Myslalam ze zaraz rzygać bede, ale tylko banana, jablko czy wafelka i przechodzilo. Ogolnie doszlam do tego ze przytylam 23 kg
Jezu, ja tak samo miałam w pierwszej ciąży musiałam nosic cukierki przy sobie i jak mnie mdliło to jadłam cukierka i przechodziło, ja też bardzo dużo przytyłam 26kg, w tej ciąży mam zamiar się pilnować i jestem na diecie i ćwiczę, nie mogę się już tak roztyc..

Do góry