modesty
Fanka BB :)
PrzykreWg Om to 9 tydzień a wg USg 7. Byłam u lekarza 3 września i nie było widać zarodka i teraz dopiero miałam iść 24 września. Nie doczekałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PrzykreWg Om to 9 tydzień a wg USg 7. Byłam u lekarza 3 września i nie było widać zarodka i teraz dopiero miałam iść 24 września. Nie doczekałam.
@Mama2018mama ja ciuchów nie kupuję, bo mam nadzieję, że będzie córka i wtedy mam ciuchów na co najmniej 3 dziecicała rodzina ma fioła na punkcie ciuchów
ale za to kupiłam książki dla maluszka, pomimo tego, że tego też jest nadmiar bo z kolei na punkcie ksiązek ja mam fioła
@zielona2909 bardzo mi przykro![]()
Co do kompletowania wyprawki to na pewno nie zacznę wcześniej niż po połówkowym i zanim się nie przeprowadzimy bez sensu będzie to ciągać z miejsca na miejsce.
Powiem Wam szczerze ja nie kupuje nowych kupuje perełki w ciuch landzie i jak znajde cos za 3zl, 4 zl a nieraz za 1 zl jest to rzecz nowa, bawelna wspaniała to az mi szkoda nie bracTo ja też tak mam, już jestem tak nakręcona, że chciałabym żeby maleństwo było już z namiTa ciąża jest dla mnie taka stresująca, tym bardziej że to moja pierwsza
Ale wyprawkę myśle, że zacznę kompletować po połówkowym albo na początku 2021![]()
Tylko taki wynik jest mniej wiarygodny bo to już nie jest ten pierwszy mocz po nocy.Ja siusiu robiłam o 4... A łapałam o 7.00 i tak pojechałam i oddałam....
Ja w nocy wstaje po 4-5 razy na siku więc ciężko mi złapać nocny moczTylko taki wynik jest mniej wiarygodny bo to już nie jest ten pierwszy mocz po nocy.
U mnie to dzieci. Doczekać się nie mogą... Moja córka mówi te małe stópki będę całowaćTo ja też tak mam, już jestem tak nakręcona, że chciałabym żeby maleństwo było już z namiTa ciąża jest dla mnie taka stresująca, tym bardziej że to moja pierwsza
Ale wyprawkę myśle, że zacznę kompletować po połówkowym albo na początku 2021![]()
Nigdy nie stosowałam i rozstępów nie mam.. A mam za sobą dwa porodu..A jak to jest z rozstępami w ciąży? Już można i powinno się coś stosować na brzuch i piersi? Stosujecie? Stosowałyście w poprzednich ciążach? Jak efekty?
Ja miałam właśnie wizyty co tydz i m kontrola jak serduszko się pojawiło to co dwa tyg..Przykredziwne też że aż tyle lekarz kazał Ci czekać. 3 tygodnie to przecież spokojnie by już wszystko było, w tej sytuacji mógłby lepiej kontrolowac i skrócić maksymalnie do 1,5 tyg...
No nie wiem.. Według mojej ginn jakby miała być infekcja czy bakteria to by ją i tak wykryli...Tylko taki wynik jest mniej wiarygodny bo to już nie jest ten pierwszy mocz po nocy.