magdula36
Fanka BB :)
@magnolia1505 chyba na zakwasie nie robił jeszcze pieczywa, bo póki co zakwas robił tylko do żurku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dzisiaj właśnie robiłam badania w tym mocz i łapałam go do pojemniczka o 4:30, bo już dłużej nie mogłam wytrzymać a w laboratorium byłam o 8:00.Dziewczyny mam pytanie. Jutro jadę oddać krew i mocz do badań, no i teraz jak mi się wstanie w nocy to ten mocz łapać? Czy dopiero rano? Dzisiaj też kocie obudziło po 4, bo piłeczkę ping-pongową znalazła no i trzeba było z wc skorzystać.
Tez mam te problemy. Postaraj się wieczorem mniej pic żeby dotrwać w nocy gdzieś do 5-6 godziny. A jak już nie będziesz mogła wytrzymać no to musisz łapać do pojemniczka tylko wtedy jeśli do oddania do laboratorium ma minąć 2-3 godziny to włóż do do lodowki koniecznie. No i jedz oddać jak najwcześniej.Dziewczyny mam pytanie. Jutro jadę oddać krew i mocz do badań, no i teraz jak mi się wstanie w nocy to ten mocz łapać? Czy dopiero rano? Dzisiaj też kocie obudziło po 4, bo piłeczkę ping-pongową znalazła no i trzeba było z wc skorzystać.
Ja siusiu robiłam o 4... A łapałam o 7.00 i tak pojechałam i oddałam....Dziewczyny mam pytanie. Jutro jadę oddać krew i mocz do badań, no i teraz jak mi się wstanie w nocy to ten mocz łapać? Czy dopiero rano? Dzisiaj też kocie obudziło po 4, bo piłeczkę ping-pongową znalazła no i trzeba było z wc skorzystać.
Ja dopóki nie zacznę 3 trymestru nie kupuje nic....Jejkuuu ja juz nie mogę doczekać się 2 bobasa a to jeszcze ponad pol roku a ja już bym chciała tego maluszka tutaj albo chociaz znać płeć i kompletować wyprawkę . Mozecie sie smiac ale mam pudełko w szafie dla maluszka i sa tam rozowe ubranka hehehehe dla chlopczyka nie kupuje bo mam caly strych i powiem Wam kupowanie po troszku od początku jest o wiele przyjemniejsze niz kupowanie naraz wszystkiego nawet ostatnio kupilam poduszke do karmienia