U nas 420km. Jedziemy z mezem w przyszlym tygodniu, bo akurat wszyscy mamy wolneTeż mam ok 600km do domu rodzinnego i dlatego za często nie mogę pojechać, szkoda, że nie bliżej
Juz sie nie moge doczekac golabkow i blogiego lenistwa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas 420km. Jedziemy z mezem w przyszlym tygodniu, bo akurat wszyscy mamy wolneTeż mam ok 600km do domu rodzinnego i dlatego za często nie mogę pojechać, szkoda, że nie bliżej
Też mam ok 600km do domu rodzinnego i dlatego za często nie mogę pojechać, szkoda, że nie bliżej
ZazdroszczęU nas 420km. Jedziemy z mezem w przyszlym tygodniu, bo akurat wszyscy mamy wolne
ja niestety nigdy u nich nie odpoczywam, bo mnie jest wszedzie pełno to ogrodek to remont itd. dla tego teraz sami sie zorientowali po 3 dniach jak nic nie zrobilam ale wysilek fizyczny to odpoczynek psychicznyU nas 420km. Jedziemy z mezem w przyszlym tygodniu, bo akurat wszyscy mamy wolne
Az mi lzy napłynęły do oczubardzo trafnie napisane ☺
Powiem wam ze jak mi dzieci urosły to każdy mówił ze jak skończą 12 lat to zacznie się piekło dojrzewania strasznie się tego bałam ... a wyszło na to ze są nawet grzeczniejsi niż byli w dzieciństwie ❣ a wychowuje ich sama i myśle ze udało mi się zrobić z nich wrażliwych osób , opiekuńczych dlatego po tym co widzę stwierdziłam ze chce jeszcze jedno do kochania bo wiem jak postępować nawet książkę mogła bym napisać
Wszystko będzie dobrze Pisz jak tylko wyjdzieszCześć Dziwczyny! Ja siw dzis czuje tak ooo!
O 06:00 obudził mnie sen i doznanie erotyczne , po tym brzuch przez chwilę twardy i bolał. Jak wstałam o 08:00 zero sił, w brzuchu ucisk, ale wizyta w toalecie dała ulgę. Trochę się stresuje, bo dzis czuje taki dyskomfort w brzuchu, sama nie wiem czy wzdecia , czy to wina kręgosłupa.
Za godzinę jadę na planowana wizytę u mojej lekarki spytam ja o takie objawy i szczepienie na grypę jak ona sie zapatruje?
Spać mi się chce, a siedzę przed laptopem i robię sobie przerwy.
Plamien nie mam, przedwczoraj byl tylko sluz. Włączył mi sie tryb stres.
A właśnie, lekarz podał mi tabletki jakie mogę brać na mdłości Prewomit lub guma Pregna vomi, a na zgagę Gasrtoalg i jeść coś z blonnikiem. Ktoś testował?
Oo a w którym jesteś tygodniu? I jaki dokładnie model? zastanawiam się nad kupnem!Hej Dziewczyny dawajcie znać po wizytach! Trzymam mocno kciuki ❤
Bunt dwulatka... Nie zapomnę nigdy. Płakałam z bezsilności myśląc, że albo ja jestem beznadziejną matką, albo moje dziecko to jakiś omen.
Dziś wypróbowałam swój detektor Pierwsze podejście - szybko zrezygnowałam. Drugie podejście - sukces Po kilku minutach szukania udało mi się usłyszeć Dzidzisia ❤ Choć za długo to nie trwało bo usłyszałam chlust i mi uciekł Wzruszające to bardzo
No wlasnie, u nas odwrotnie to ja mam duzy ogrod i remont do ogarniecia, a u rodzicow “tylko“ balkon i brak remontuja niestety nigdy u nich nie odpoczywam, bo mnie jest wszedzie pełno to ogrodek to remont itd. dla tego teraz sami sie zorientowali po 3 dniach jak nic nie zrobilam ale wysilek fizyczny to odpoczynek psychiczny