Foka_szara
Fanka BB :)
I niestety ja się z wami żegnam. Po poronieniu rozjechały mi się cykle. Pierwszy 35 dni, drugi cykl 26...więc niestety będę próbować może następnym razem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki , trzymaj się.I niestety ja się z wami żegnam. Po poronieniu rozjechały mi się cykle. Pierwszy 35 dni, drugi cykl 26...więc niestety będę próbować może następnym razem.
Lat 27 i 3 letnia córka Tosia mieliśmy skończyć na jednym bo po ciąży miałam robiona plastykę brzucha - brzuch wygladal okropnie a przytyłam tylko 14kg! Wisiał na kolanach dosłownie także 18tysiecy operacja i wpadka No trudno... będzie co będzie zobaczymy z reszta bo na razie bez wizyty u lekarza to nie dochodzi do mnie ta ciazaA ile masz lat? Super wyglądasz, jesteś wysoka, ja też mam 175 ale mam 76kg,przed pierwszą ciąża ważyłam 70kg ale przed porodem było 96kgdlatego w tej ciąży jestem na diecie i cwicze żeby to się nie powtorzylo
Ja ŁódźOjej, jaka Waga to chyba obie niziutkie jesteście czy się mylę? To fajnie ze więcej mamusiek ćwiczy myślę że łatwiej będzie wytrwac", A skąd z Polski jesteście? Ja ogólnie Kołobrzeg tylko 5lat w NL już siedzimy
Myślę że to geny, ja też miałam starszy problem z faldka brzucha ale prawie dwa lata od porodu i się wchlonela przy ćwiczeniach ale wiele pozostawia do życzenia, boję się ze po drugiej ciąży też będę musiała mieć operacje więc się staram pilnować.. Ale mojego siostra chudzinka jak nie wiem mało przybrała w ciąży a to samo brzuch rozwalony mimo że ćwiczyła i wgl też miała operacje ale brzuch i tak nie wygląda super..Lat 27 i 3 letnia córka Tosia mieliśmy skończyć na jednym bo po ciąży miałam robiona plastykę brzucha - brzuch wygladal okropnie a przytyłam tylko 14kg! Wisiał na kolanach dosłownie także 18tysiecy operacja i wpadka No trudno... będzie co będzie zobaczymy z reszta bo na razie bez wizyty u lekarza to nie dochodzi do mnie ta ciaza
Super Waga moje marzenie najbardziej udało mi się zejść do 67kg i stało.. A gdzie jedziecie na urlop? Dzieciaczki w jakim wieku?Ja mam 30 lat, 2 dzieci, 175 wzrostu i 60 kg okolice Poznania.
W końcu nadrobiłam zaległości w czytaniu tylko jakoś czasu brak na napisanie czegokolwiek
Dzisiaj wyjeżdżamy na urlop a gin 27 sierpnia.
No dokładnie mi lekarka powiedziała - za mało włókien kolagenowych. Przytyła pani w normie bo 14kg to nie 30np No i stało się .. moja mama ma identyczny brzuch. Worek z rozstępami niestety nie pójdzie na operacje bo mówi ze strach jest silniejszy niż jakby ból psychiczny jak wygladaMyślę że to geny, ja też miałam starszy problem z faldka brzucha ale prawie dwa lata od porodu i się wchlonela przy ćwiczeniach ale wiele pozostawia do życzenia, boję się ze po drugiej ciąży też będę musiała mieć operacje więc się staram pilnować.. Ale mojego siostra chudzinka jak nie wiem mało przybrała w ciąży a to samo brzuch rozwalony mimo że ćwiczyła i wgl też miała operacje ale brzuch i tak nie wygląda super..
Holiday Park Resort w Pobierowie idealne miejsce dla dzieci. Także polecam obiekty Holiday!Super Waga moje marzenie najbardziej udało mi się zejść do 67kg i stało.. A gdzie jedziecie na urlop? Dzieciaczki w jakim wieku?