reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

O wlasnie ja trenowalam glownie z heather robertson i blogilates, teraz przenioslam sie na zelazo i wlasnie skalpel, skalpel 2, slimfit, 50+ no i nie robie nic co moze sprzyjac pozniej rozejsciu miesni brzucha...
Mam 48kg i w obu ciazach tylam do 60kg
Ja miałam o tyle śmiesznie, że obydwie ciążę zaczęłam z waga 62, chudlam do 57 i kończyłam z 68. 🤣 teraz też ważę 62 to może akurat 🤣

reklama
Aha, no ja właśnie tak chciałam też, ale czytałam że nie można przegrzać organizmu podczas treningu bo to plodu niedotlenia itd, nie wiem sama, najchętniej póki daje rade bym ćwiczyła normalnie oczywiście oprócz brzuszków i tym podobnym..
No tak, właśnie dlatego ograniczyłam intensywność treningów, żadnych podskoków, brzuszków itp.

O wlasnie ja trenowalam glownie z heather robertson i blogilates, teraz przenioslam sie na zelazo i wlasnie skalpel, skalpel 2, slimfit, 50+ no i nie robie nic co moze sprzyjac pozniej rozejsciu miesni brzucha...
Dokładnie to są spoko treningi, jeszcze Beauty Shot też jest mega lajtowy :) no i treningi „na lajfie” dla początkujących, bo one też są totalnie nie obciążające - głównie squaty, wykroki itp. No i oczywiście gdyby się coś działo to bym odpuściła, ale póki co jest naprawdę ok :)

Ja miałam o tyle śmiesznie, że obydwie ciążę zaczęłam z waga 62, chudlam do 57 i kończyłam z 68. 🤣 teraz też ważę 62 to może akurat 🤣
Ojej, jaka Waga 😍 to chyba obie niziutkie jesteście czy się mylę? To fajnie ze więcej mamusiek ćwiczy myślę że łatwiej będzie wytrwac"🤣, A skąd z Polski jesteście? Ja ogólnie Kołobrzeg tylko 5lat w NL już siedzimy🙈

Haha dziewczyny ja 4+5 i tez wstępnie 06.04.2021 🥰 czekam
Na wizytę u gina... a jutro trzecia Beta bo wyszła mega mała. 40 a pozniej po 48h 110 .. przyrosty Ok ale mega wczesna
A kiedy masz gina?ja mam 24.07 bo akurat będziemy w Pl na chrzcinach więc się umówiłam na potwierdzenie :)
[/QUOTE]
Nooo już jestem po trzeciej becie :) mój przedszkolak odstawiony i od razu poszłam na krew.. po 14 wynik.
jesli dziś znów będzie prawidłowy przyrost to myśle ze umówie się już do lekarza na usg🥰 mówisz 27.08 hmmm to będzie jakoś 9ty tydzień jak dobrze licze.. No znając mnie to na bank tyle nie wytrzymam 😂😂🤭 poza tym biorę leki na tarczyce wiec chyba powinnam się zglosic po zwiększenie dawki CZy coś...

Ja z Trojmiasta! Ale jestem wielka baba przy was 😂 175 i 85 kg

Załączniki

• 02E34260-0639-4AD2-91EC-F61C7A42A46D.png
    02E34260-0639-4AD2-91EC-F61C7A42A46D.png
    399,3 KB · Wyświetleń: 110
reklama
Do góry