reklama
Ewelina @
Fanka BB :)
i gdzie ja tutaj na tym zadupiu makrele dostaneWitajcie No i na śniadanie poszła makrela ze świeżą bułką z masłem <3 mniam!
Agaataa
Zaciekawiona BB
Ja mam wizytę dzisiaj o 10:30 i strasznie się stresuje!Hej .
Kto dzisiaj zaczyna stawkę wizytową? Ja mam na 16 już nie mogę się doczekać [emoji3590][emoji3590]
Trzymam kciuki za resztę wizyt
Loli05
W ktorym juz jestes tygodniu?ja sie zastamawiam nad wykrywaczem tentna,ale chyba za szybko jeszczeJa w ogole nie mam objawow także luzik ciesze się z tego bo moge normalnie funkcjonować serce bije bo podsłuchuje malucha raz na jakiś czas wiec wszystko jest w porzadku . Wydaje mi się ze poprostu organizm przyzwyczaja sie do naszego stanu i dlatego czujemy się lepiej niż na samym początku i nie ma w tym nic nadzwyczajnego
Loli05
A jaki masz i ktory tydzien jestes?Mój mąż się śmieje, że ja nie zasypiam. Ja tracę przytomność. Córeczka ma gorszy okres i np dzisiejszej nocy wstawałam do niej co godzinę. W końcu wzięłam ją do nas, ale nici ze snu jak dziecko nie śpi. Potem syn wstaje do szkoły, więc śniadanie, ogarnięcie i zawiezienie. Jakoś dotrwać trzeba do drzemki córeczki ostatnio to mój życiowy cel. 3 godziny nieprzerwanego snu
Jak już będziesz czuła ruchy jest lepiej. Przynajmniej w moim przypadku tak było. Teraz ratuję się detektorem tętna.
Loli05
Ja dzis w nocy nie poszlam siku i to mnie teraz zastanawia,bo tak to co noc jedna wycieczka bo jest parcie...jestem nie normalna.
Dzis wedlug Om 9+4 a wedlug usg 9+0.w czwartek usg prywatne.juz bym chciala wiedziec jak to tam wyglada bo jestem zmeczona psychicznie.
Macie czasem tak ze zapominacie ze jestescie w ciazy??
Dzis wedlug Om 9+4 a wedlug usg 9+0.w czwartek usg prywatne.juz bym chciala wiedziec jak to tam wyglada bo jestem zmeczona psychicznie.
Kamiśka :)
Ja mam to samo młoda samodzielna mamy już trochę wolność a tu impreza od Nowa [emoji23][emoji23][emoji1751]Ja tez tak się zastanawiam.. Syn i córka samodzielni..12 i 8 lat więc aż tak latać przy nich nie muszę.... . [emoji849]No cóż.. Cieszę się i martwię... Mam nadzieję że będzie zdrowe. Z resztą sobie poradzę..
Kamiśka :)
Wszystko będzie dobrze! Daj znać po wizycieJa mam wizytę dzisiaj o 10:30 i strasznie się stresuje!
reklama
Gisiaczek 86
Ja dzisisj 9+0 rano się zastanawiałam czy w ciąży jestem... Ale później mnie lekko zamdlilo.. A tak to nic się nie dzieje i niby powinnam się cieszyć a się zamartwiamJa dzis w nocy nie poszlam siku i to mnie teraz zastanawia,bo tak to co noc jedna wycieczka bo jest parcie...jestem nie normalna.