reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ja w ogole nie mam objawow także luzik ciesze się z tego bo moge normalnie funkcjonować 🙂 serce bije bo podsłuchuje malucha raz na jakiś czas wiec wszystko jest w porzadku . Wydaje mi się ze poprostu organizm przyzwyczaja sie do naszego stanu i dlatego czujemy się lepiej niż na samym początku i nie ma w tym nic nadzwyczajnego 😉
W ktorym juz jestes tygodniu?ja sie zastamawiam nad wykrywaczem tentna,ale chyba za szybko jeszcze

Mój mąż się śmieje, że ja nie zasypiam. Ja tracę przytomność. Córeczka ma gorszy okres i np dzisiejszej nocy wstawałam do niej co godzinę. W końcu wzięłam ją do nas, ale nici ze snu jak dziecko nie śpi. Potem syn wstaje do szkoły, więc śniadanie, ogarnięcie i zawiezienie. Jakoś dotrwać trzeba do drzemki córeczki 🥱 ostatnio to mój życiowy cel. 3 godziny nieprzerwanego snu 😴

Jak już będziesz czuła ruchy jest lepiej. Przynajmniej w moim przypadku tak było. Teraz ratuję się detektorem tętna.
A jaki masz i ktory tydzien jestes?

Ja dzis w nocy nie poszlam siku i to mnie teraz zastanawia,bo tak to co noc jedna wycieczka bo jest parcie...jestem nie normalna.
Dzis wedlug Om 9+4 a wedlug usg 9+0.w czwartek usg prywatne.juz bym chciala wiedziec jak to tam wyglada bo jestem zmeczona psychicznie.
Macie czasem tak ze zapominacie ze jestescie w ciazy??

Ja tez tak się zastanawiam.. Syn i córka samodzielni..12 i 8 lat więc aż tak latać przy nich nie muszę.... . [emoji849]No cóż.. Cieszę się i martwię... Mam nadzieję że będzie zdrowe. Z resztą sobie poradzę..
Ja mam to samo młoda samodzielna mamy już trochę wolność a tu impreza od Nowa [emoji23][emoji23][emoji1751]

reklama
Ja dzis w nocy nie poszlam siku i to mnie teraz zastanawia,bo tak to co noc jedna wycieczka bo jest parcie...jestem nie normalna.
Dzis wedlug Om 9+4 a wedlug usg 9+0.w czwartek usg prywatne.juz bym chciala wiedziec jak to tam wyglada bo jestem zmeczona psychicznie.
Macie czasem tak ze zapominacie ze jestescie w ciazy??
Ja dzisisj 9+0 rano się zastanawiałam czy w ciąży jestem... Ale później mnie lekko zamdlilo.. A tak to nic się nie dzieje i niby powinnam się cieszyć a się zamartwiam

Do góry