reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Byla ktoras kiedys u wrozki?wierzycie w takie cuda?
Ja juz bylam taka zrezygnowana letnimi staraniami ze znalazlam jakas polecana na fb napisalam do niej czy jeszcze kiedys zajde czy mam juz sobie dac spokoj bo jestem psychicznie zmeczona.to mi odpisala ze ona mysli ze tak i ze bedzie wszystko ok,ze mam sie przebadac w Polsce ze mam zonaczyc lekarza.kumajcie ze miesiac pozniej zaszlam! I jak sie tylko dowiedzialam ze jestem w ciazy w Pl to odrazu mi sie przypomniala wrozka i o lekarzach i polecialam 24h przed wylotem do ginekologa i dala mi dymushpaston.zobaczymy czy miala racje i bedzie wszystko ok.troche mnie to podnioslo na duchu.wierzyc czy nie ale psychike poprawilo

reklama
Hej dziewczyny! Powodzenia na wizytach!
A z tą Waga to ważę tak jak wy tylko jestem niższa bo mam 175cm, i też jakoś tych kg nie widać ale nie lubię swojego ciała.. Chciałabym zejść do 67tak czułam się dobrze, u nas się masakra zapowiada, małemu odbija od tygodnia chyba i ząbki i bunt dwu latka na raz 😱Boże gdzie mój synek zawsze był aniołkiem a teraz strach z nim na dwór wyjść, w wózku nie usiedzi, po za wózkiem ucieka, on chce nagle na rączki, kładzie się na ulicę siada płaczę tak jak o 🤷🏼‍♀️😜chyba czas na zlobek, myślimy na 3razy w tygodniu po5godzin.. Ja też myślę o tym detektorze tetna ale boję się że nie będę umiała znalesc i będę panikować do położnej dzwonić.. Więc się zastanawiam 🤷🏼‍♀️aaa i zazdroszczę wam smaków, tak was czytam i sobie myślę blee, 🤣 ja tylko czekoladę podjadam i muszę to skończyć bo na koniec będę miała znów 100kg😜 ahaa no i też się zastanawiam po co mi drugie było a najbardziej w nocy gdy ten mój dwu latek się kręci.. I wtedy mam w myślach jeszcze drugie co godzinę.. 😱😱🤷🏼‍♀️Miłego dnia laski 😍

Wiecie co ja to przytylam 1.5kg ale nigdzie tego nie widać 🤷‍♀️
Leze sobie i myślę kurcze coś mi zgaga dzis przeszła a tu bach na zawołanie wrocila:)
Katar z wczoraj lekko ustal myślę ze do jutra bedxie po wszystkim ale robie taki wypasiony rosol na obiad tlusciutki i z duza iloscia warzyw ❤️

@Loli05 L6C a jestem w 8 tygodniu. Niby od 10 jest, ale jak się położę i mąż na spokojnie wyszuka to można znaleźć. Czasami mamy jakieś echo jakby dwa były, ale potwierdzone, że jest jeden dzidziuś a czasami nic nie słychać, ale jest odczyt 😅 troje ok, ale czwórka... Musielibyśmy dom robudować a to nie wchodzi w grę 🙂 ale jak tak myślę, to byłoby też super 😊

@sad1717 mąż kazali schabowego i mizerię zrobić. Zupę robię jarzynową. Ciekawe ile i czy coś z tego zjem albo zostanie mi w żołądku.

@Patii_666 nie strasz. Moja córcia będzie miała 19 miesięcy w kwietniu. Teraz mam przy niej mnóstwo roboty, bo zaczyna dreptać i wszystko chce sama a jak dojdą do tego jakieś bunty, to chyba mnie w kaftanie wywiozą 🥴

Mam świetną dietetyczkę, super rozpisane posiłki, a zero przyjemności z jedzenia. Jem, bo muszę i absolutnie wszystko mi śmierdzi, co tylko potęguje mdłości. Niestety u mnie to może trwać jeszcze 5 miesięcy 😒

reklama
W czwartek miałam z macierzyńskiego wracać. W pracy będą zdziwieni. Miałam wysłać wniosek o urlop, ale kadrowa taka gaduła nie dała mi dojść do słowa przez telefon i jest święcie przekonana, że ja na urlop pójdę. A tu będzie niespodzianka 😁 podjadę z zaświadczeniem o ciąży i info o L4 z kodem B 😅

Do góry