reklama
modesty
Fanka BB :)
To ile ma córka?W czwartek miałam z macierzyńskiego wracać. W pracy będą zdziwieni. Miałam wysłać wniosek o urlop, ale kadrowa taka gaduła nie dała mi dojść do słowa przez telefon i jest święcie przekonana, że ja na urlop pójdę. A tu będzie niespodzianka podjadę z zaświadczeniem o ciąży i info o L4 z kodem B
L
Li
Gość
Nie martw się ja też nie mam zbytnio ochoty na jedzenia, jem bo wiem że muszę, także nie każda kobieta ma w ciąży zachcianki moja ciocia jak była w ciąży to wgl nie chciało jej się jeść całą ciąża, jadła bo musiała dla dzidziusia i urodziła zdrowego synka także spokojnie a co do brzuszka to ja mam na odwrót, dopiero 8 tydzień a ja widzę, że mi brzuch się zaokrąglił to aż boję się co będzie w 9 miesiącu a nawet tak jak pisze nie jem specjalnie dużo, najwyżej w marcu będzie mnie mąż toczyłMartwie sie, ze Wy to tak macie ochote na jedzonko, jakiegos smaka a mi nic nie chce się jesc jem na sile i Wasze brzuszki takie okraglutkie a mój jaki byl taki jest i w głowie myśli ze moze cos nie tak
Ana874
JA mam dopiero 18:40Hej .
Kto dzisiaj zaczyna stawkę wizytową? Ja mam na 16 już nie mogę się doczekać [emoji3590][emoji3590]
Trzymam kciuki za resztę wizyt
Gisiaczek 86
Mam zero kondycji...
Poszłam młoda zaprowadzić do szkoły i ledwo wróciłam . Masakra aż mi się słabo zrobiło... A wcale daleko do szkoły nie mamy
Poszłam młoda zaprowadzić do szkoły i ledwo wróciłam . Masakra aż mi się słabo zrobiło... A wcale daleko do szkoły nie mamy
mama.Antosia
Brzuch to żaden wyznacznik !Martwie sie, ze Wy to tak macie ochote na jedzonko, jakiegos smaka a mi nic nie chce się jesc jem na sile i Wasze brzuszki takie okraglutkie a mój jaki byl taki jest i w głowie myśli ze moze cos nie tak
Monika2211
Mam to samo... właśnie wróciłam z Biedry z mega zadyszkąMam zero kondycji...
LaetitiaAinos
W sobotę będzie miała rok.To ile ma córka?
@Gisiaczek 86 odkurzyłam i pomylam podłogi, ogarnęłam łazienkę i padam. Ja zrzucam na starość
Kamiśka :)
Ja mam to samo wejście po schodach do domu na 4 piętro to straszna udręka , jak już wlaze to od razu siadam na kilka minut bo nie mogę tchu złapać.Mam zero kondycji... [emoji50]
Poszłam młoda zaprowadzić do szkoły i ledwo wróciłam [emoji849]. Masakra aż mi się słabo zrobiło... A wcale daleko do szkoły nie mamy
reklama
Ana874
Wygrałaś, ja ostatnio w ciągu 15min. byłam 3 razyJa wczoraj przed zaśnięciem w ciągu 15 minut byłam 5 razy siku, i to trochę tego było za każdym razem. Która pobije?