reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
W czwartek miałam z macierzyńskiego wracać. W pracy będą zdziwieni. Miałam wysłać wniosek o urlop, ale kadrowa taka gaduła nie dała mi dojść do słowa przez telefon i jest święcie przekonana, że ja na urlop pójdę. A tu będzie niespodzianka 😁 podjadę z zaświadczeniem o ciąży i info o L4 z kodem B 😅
To ile ma córka?

Martwie sie, ze Wy to tak macie ochote na jedzonko, jakiegos smaka a mi nic nie chce się jesc jem na sile i Wasze brzuszki takie okraglutkie a mój jaki byl taki jest:( i w głowie myśli ze moze cos nie tak
Nie martw się ja też nie mam zbytnio ochoty na jedzenia, jem bo wiem że muszę, także nie każda kobieta ma w ciąży zachcianki ☺️ moja ciocia jak była w ciąży to wgl nie chciało jej się jeść całą ciąża, jadła bo musiała dla dzidziusia i urodziła zdrowego synka także spokojnie ☺️ a co do brzuszka to ja mam na odwrót, dopiero 8 tydzień a ja widzę, że mi brzuch się zaokrąglił to aż boję się co będzie w 9 miesiącu😱 a nawet tak jak pisze nie jem specjalnie dużo, najwyżej w marcu będzie mnie mąż toczył 😂

Mam zero kondycji... [emoji50]
Poszłam młoda zaprowadzić do szkoły i ledwo wróciłam [emoji849]. Masakra aż mi się słabo zrobiło... A wcale daleko do szkoły nie mamy
Ja mam to samo :( wejście po schodach do domu na 4 piętro to straszna udręka , jak już wlaze to od razu siadam na kilka minut bo nie mogę tchu złapać.

reklama
Do góry