reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Hej dziewczyny. Ja tak narzekałam na mdłości, a tu wczoraj jakoś tak dziwnie, bo prawie nie miałam. I sie zaczęło... wpieprzanie dosłownie😱 duży obiad, potem baton, potem jeszcze cos, aż w końcu o 20 zrobiłam sobie pitę (w miare zdrowa, bo indyk z patelni grillowej, warzywa, sos z jogurtu i ziół prowansalskich, a chlebek pita z lidla o dziwo dobry ma skład). No i godz.21 zrobiłam kolejna🤦‍♀️ Spac poszłam ok.1, wiec minely 4 godziny od ostatniego posiłku, ale jednak wieczorem do by nie było to trawienie zupełnie inne i było mi okropnie niedobrze, zgaga i myslalam, ze zwymiotuje😜 dziś tez za bardzo nie mam mdłości, ale jestem okropnie senna. Boje sie tylko, ze znowu bede żarła, a nie chce dużo przytyć...

Ja tez taka zołza jestem.. Tylko że mojego nie na przy mnie i jemu się obrywa właśnie za to i nie chce mi się z nim gadać 😡 jestem zła na niego że go przy mnie nie ma...
Co to nowiny... Wiedza dzieci moja mama i że trzy koleżanki... Czekam do 12stego tyg.. I ogłoszę wszystkim...

reklama
Ja jakbym mogła to bym dzień przeleżała ,nic mi sie nie chce do wszystkiego na sile się zmuszam ale też może to zmeczenie bo w nocy nie dosypiamy bo mlodego męczą zęby ,też mam jakieś humory :p
Ojej a ile mały ma bo nie pamiętam? U nas to samo, ma 23msc i zaczęły ząbki wychodzić najlepsze to że nigdy nie miał problemy z zębami jak mu wychodziły a teraz tragedia.. 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

A dziewczyny, bo nie wiem czy było już pytanie jak się powtarzam to przepraszam ☺ mówiłyście już w rodzinie i znajomych, że jesteście w ciąży czy czekacie do 12 tygodnia? :) pytam z ciekawości co o tym myślicie ☺
O ciazy wie tylko moja szwagierka/najlepsza przyjaciolka. Jak wszystko pojdzie po naszej mysli, to powiemy reszcie za dwa tygodnie. Bede wtedy 13+0.

Ojej a ile mały ma bo nie pamiętam? U nas to samo, ma 23msc i zaczęły ząbki wychodzić najlepsze to że nigdy nie miał problemy z zębami jak mu wychodziły a teraz tragedia.. 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
Skończył tydzień temu roczek,górne trójki idą i tak ciężko :/ ale jemu od 4 miesiąca zęby zaczęły wychodzić i niestety od początku tak ciężko więc nie jest to dla nas nowość :/

A dziewczyny, bo nie wiem czy było już pytanie jak się powtarzam to przepraszam ☺️ mówiłyście już w rodzinie i znajomych, że jesteście w ciąży czy czekacie do 12 tygodnia? :) pytam z ciekawości co o tym myślicie ☺️

U mnie wiedzą teście,szwagier, dzieci, moi rodzice rodzeństwo, jedna koleżanka i przyjaciel mojego męża tak więc w sumie prawie wszyscy.

Pewnie 6? Moj mial z 2lata i 4 m jak mu 6 wychodziły chyba boleśnie bo nie mógł gryzc ale nie płakał tak bardzo za to wszystkie wcześniejsze zeby plakal po nocach :)

Ja mam taka jedna kolezanke ktora znam od 15 lat i sie z nia koleguje ktora mi duzo rzeczy zapesza jak jej cos powiem i ona to chyba dowie sie po porodzie 😁😁😁😁 a na Wigilii dowie się reszta rodziny tzn ciotka wujek rodzenstwo cioteczne z partnerami, dziadek, tata, moj brat drugi i juz nie moge doczekać się ich min 😁😁😁 znajomym niewiem kiedy powiem takie bliskie 2 kolezanki wiedzą reszcie mi sie nie spieszy sami zobacza jak brzuch urosnie:)

reklama
A dziewczyny, bo nie wiem czy było już pytanie jak się powtarzam to przepraszam ☺ mówiłyście już w rodzinie i znajomych, że jesteście w ciąży czy czekacie do 12 tygodnia? :) pytam z ciekawości co o tym myślicie ☺
My powiedzieliśmy rodzicom,tesciom rodzeństwu i w pracy wiedzą od 6 tygodnia ciąży 🙂 teraz jestem 9+1

Do góry