reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
U mnie wie tylko mama tata i maz.jak ostatnio powiedzialam przyjaciolkom to jedna zaczela mi wysylac zdjecia co ona mi zaraz nie przyniesie do domu po swojej corce,i czy chce to i tamto,a pozniej poronilam.ona sie juz od tamtego czasu ani razu nie zapytala czy zaskoczylo,wogole ludzie sie juz mnie nie pytaja,omijaja troche temat i dobrze.tamta ciaza rozwijala sie wolno,dwa tygodnie roznicy od poczatku,i to powinno mi dac do myslenia zeby poczekac troche z ta wiadomoscia.chociaz i tak czekalam do serduszka i ona bilo.

A mój mąż jest tak szczęśliwy, że wypeplał już chyba wszędzie 😂 nie powiedział tylko swojej siostrze i bratowej. One jak dwie jędze, zawsze coś palną przykrego. Np na wieść o naszym ślubie kościelnym (2 lata po cywilnym miał być) po 16 latach odkąd jesteśmy razem zapytały się ze śmiechem czy zamierzam w bieli iść, bo chyba mi już nie przystoi? Gdy zaszłam w ciążę z córeczką, gdy nasz syn miał 8 lat, to założyły, że to wpadka. No i nie muszę wspominać, że nasz pierworodny wg nich też jest z wpadki 😡 jest dużo takich sytuacji. Niech dowiedzą się od znajomych 😉😂 ograniczamy kontakty 🙂
A kościelny będzie... Tylko bez nich 😂😂 tylko my, nasi najbliżsi i nasze dzieci ❤️ nawet nasz pies będzie 😂

A dziewczyny, bo nie wiem czy było już pytanie jak się powtarzam to przepraszam ☺ mówiłyście już w rodzinie i znajomych, że jesteście w ciąży czy czekacie do 12 tygodnia? :) pytam z ciekawości co o tym myślicie ☺
U nas wiedzą tylko moi rodzice (teściowie jeszcze nie 😱), siostra i najbliższe przyjaciółki. Całej reszcie w tym i w miejscu pracy ogłoszę po prenatalnych w 12 tyg jak wszystko będzie ok 😊

Hejka, mi się cały czas śni usg 🤪 byłam dziś w nocy na jednym i powiedzieli matko jak szybko się rozwija ta ciąża jaki na piękny kręgosłup 🤭🤭 i powiedziała proszę przyjść za 5 miesięcy 🤪🤣🤣🤣
A wczoraj śniła mi się córka! Moja piękna, zdrowa i wymarzona córka😁😁
Czy wy też macie takie dobre sny? Ja czasem miewam złe, ale nie związane z ciąża bardziej, że ktoś mnie goni albo coś 😁
Ja niestety kompletnie nie mam snow🤨Szkoda bo moze i sni mi sie coś fajnego ale kompletnie tego nie pamiętam 🤣🤣

Trochę mi ulżyło, że nie tylko ja taka wiecznie zmęczona jestem i mój mąż z tych co kompletnie niewyrozumiali są...mnie mój już do szału doprowadza i czekam z niecierpliwością na jutro jak wreszcie pojedzie do pracy i będę miała święty spokój, bo teraz na L4 z dupą w domu siedział i mu chyba odwala z tego powodu i dzień w dzień musi mnie z równowagi wyprowadzić z samego rana 😡😡😡
ja mam dokladnie to samo co i Wy dziewczyny tzn sennos, nic mi sie niechce i caly dzień mdłości 🤢A i zapomnialam.Dzis w nocy potworny ból z boku piersi.No dramat. Jak cycki rosły to chyba tak mie nie bolało 😅

reklama
U mnie pojawiły się mdłości jakieś półtora tygodnia temu, ale teraz trochę ustały ale rano codziennie mam odruch wymiotny 🤢 piersi to czuję jakby miały mi za chwilę eksplodować ale za to mojemu mężowi się podobają bo urosły haha 😂 co do samopoczucia od dwóch dni jest ciutke lepiej, chociaż szybko się męczę i długo nie mogę nic porobić bo muszę za chwilę odpocząć, dobrze że to pierwsza ciąża, podziwiam Was dziewczyny, że dajecie radę z małymi dziećmi jeszcze silne kobietki 💪
dokladnie ja tez podziwiam Laski z dzieciorami.Szacun dla Was

Do góry