P
pożegnanie
Gość
Powiem Wam ja się codziennie czuje tragicznie taka zmęczona strasznie nie mam chęci do niczego maz mnie denerwuje swoimi humorami nie polepsza sprawy
Tez czujecie sie takie osłabione?
Zgaga mi lekko przeszła zostala w lekkim stopniu wiec nie jest zle
Powiem Wam szczerze że ja dzisiaj pierwszy raz od dwóch tygodni wstałam i ugotowałam obiad na zaś, jutro/pojutrze, bo Mąż już idzie do pracy, ja pracuję zdalnie. Kończy nam się urlop i gotowanie klopsów z sosem i kalafiora wykończyło mnie jak przerzucanie tony węgla , aczkolwiek energię mam już większą a mdłości tylko z głodu.
Ja nie powiem mu jest wyrozumiały, ale strasznie leniwy od dwóch tygodni proszę żeby sprzątnął, odkurzył mieszkanie, ja pościeram kurze, bo on tego nie lubi, ale nieodkurzone jest dalej .Trochę mi ulżyło, że nie tylko ja taka wiecznie zmęczona jestem i mój mąż z tych co kompletnie niewyrozumiali są...mnie mój już do szału doprowadza i czekam z niecierpliwością na jutro jak wreszcie pojedzie do pracy i będę miała święty spokój, bo teraz na L4 z dupą w domu siedział i mu chyba odwala z tego powodu i dzień w dzień musi mnie z równowagi wyprowadzić z samego rana
W ubiegłym tygodniu 3 dni szedł za zakupy, a jak się wreszcie w piątek zdecydował, to najpierw pojechał do Castoramy, lampa nafotwa ważniejsza niż chleb i ser żółty dla mnie! (Jedna w domu jest, ale musza być 2, w razie blackoutu!
Ja już Wspominałam że musiałam powiedzieć Mężowi, że odwołujemy wyjazd urlopowy i Mamie, która trochę się domyślała (case czemu nie chce herbaty z hibiskusem ) i to są tylko te dwie osoby które wiedzą. Myślę że powiem właśnie po prenatalnych Siostrze, Tacie i Babci. Reszta dowie się przy okazji.A dziewczyny, bo nie wiem czy było już pytanie jak się powtarzam to przepraszam ☺ mówiłyście już w rodzinie i znajomych, że jesteście w ciąży czy czekacie do 12 tygodnia? pytam z ciekawości co o tym myślicie ☺
Kochana zobaczysz, że będzie dobrze i będziesz promieniować radością❤. Mi juz objawy przechodzą, cycki wcale nie bolą, 1 sutek jest bardziej wrażliwy. A mąż ma jakąś obsesję ciągle je łapac i mówię za prawy możesz , lewego zostaw.Strasznie mnie jajaniki kłują i bolą muszę brać nospe martwię się ze nie dotrwam do wizyty