reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Mnie tez odrzuciło od kawy. W pierwszej ciazy miałam to samo. I od herbaty tez. A ciśnienie ciagle niziutkie... dobrze, ze jestem na l4, bo mogę sobie polegiwać jak młody w żłobku i wtedy jakoś daje rade bez tej kawy
Ja tak samo nawet patrzec nie mogę na kawe a ciśnienie np 80/60 albo mniejsze
Mnie piersi i brzuch nie bola jedynie mam zgage i jesten zmęczona ciagle to moje objawy

reklama
Pm
@Lisia15 gratulacje i oczywiście że trzymamy kciuki, będzie dobrze witaj wśród Mam, na kiedy termin ❤?

@Tulcia ja nawet na inke nie mam ochoty 😂, a zawsze kawa to był rytuał z czymś słodkim!

Dziewczyny zauważyłam i teraz mi świta, że lekarka i tym mówiła: jak nie jem mięsa mam mniejsze wzdęcia! Drugi dzień na obiad ryba i spokój, któregoś wieczoru Mąż namówił mnie na kanapkę z mielonką oooo później żałował, ze zjadłam 🤣.

Jesteście tytanami pracy 💪, ja robię max obiad od 2och tygodni, mieszkanie niesprztatniete, ciasta nie kręcę, tylko leżę 😄😉.
Na 20 kwietnia. Już nie mogę się doczekać chociaż przez te plamienia czasem strasznie się boję że coś s będzie nie tak, ale spróbuję myślec pozytywnie 😊

Dziewczyny macie ból piersi?? Do wcziraj jeszcze były 🤔Ach zwariuje zaraz
Mnie bolą. Ale nie tak mocno jak w pierwszej ciazy. Jak zdejmuje biustonosz, to najbardziej ;). W ogóle jestem w szoku, że rozmiar mam ten sam 🤪. Tylko kształt troszkę inny. W pierwszej okropnie biust mi rósł a należę do biusciastych bez ciąży 🤪

Sprawdzam na stronie wyniki dzisiejszych badań i glukoza 108 [emoji24][emoji24] miała któraś z Was podwyższony cukier w ciąży?

Hej, byłam dzisiaj na krzywej cukrowej i niestety cukier na czczo wyższy, bo 109... Po glukozie ładnie w normie, tylko ten na czczo ...
Wybierasz się z tym w najbliższym czasie do lekarza? Miałaś wcześniej jakieś problemy z cukrem?

Hej, byłam dzisiaj na krzywej cukrowej i niestety cukier na czczo wyższy, bo 109... Po glukozie ładnie w normie, tylko ten na czczo ...
Wybierasz się z tym w najbliższym czasie do lekarza? Miałaś wcześniej jakieś problemy z cukrem?
Wiesz co cukier miałam w normie ale zawsze przy górnej granicy... Dopiero teraz taki mi wyskoczył wizytę mam we wtorek to dopytam co z tym robić. A Tobie lekarz co powiedział?

Jestem po USG. Ciąża prawidłowa,
8 tyg, serduszko jest wszystko tak jak trzeba. Wiek z om zgadza się z USG. Cieszę się że czekałam z tym USG. Wszystko za jednym stresem jasne [emoji3590]

[emoji173]

Dziewczyny macie ból piersi?? Do wcziraj jeszcze były [emoji848]Ach zwariuje zaraz

Mnie czasami nie bolą jakiś czas. Byłam na usg we wtorek wszystko ok. Nie martw się [emoji173]

Przed ciążą pierwszą rzeczą po wstaniu z łóżka było wypicie kawusi z mleczkiem. Teraz kawa może nie istnieć. Generalnie z apetytem cuda się dzieją w tej ciąży [emoji23]

U mnie to samo. Kiedyś kilka kaw dziennie, teraz w ogóle mnie nie ciągnie. Ale ledwo żyję

@Lisia15 gratulacje i oczywiście że trzymamy kciuki, będzie dobrze witaj wśród Mam, na kiedy termin [emoji173]?

@Tulcia ja nawet na inke nie mam ochoty [emoji23], a zawsze kawa to był rytuał z czymś słodkim!

Dziewczyny zauważyłam i teraz mi świta, że lekarka i tym mówiła: jak nie jem mięsa mam mniejsze wzdęcia! Drugi dzień na obiad ryba i spokój, któregoś wieczoru Mąż namówił mnie na kanapkę z mielonką oooo później żałował, ze zjadłam [emoji1787].

Jesteście tytanami pracy [emoji123], ja robię max obiad od 2och tygodni, mieszkanie niesprztatniete, ciasta nie kręcę, tylko leżę [emoji1][emoji6].

Ja nie jem w ogóle mięsa, a wzdęcia mam okropne.

reklama
Do góry