reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny czekam na usg Pani jedna przedemna druga wyszla zaplakana i lekarz przestraszony boje sie :((( poszlam do luxmedu nie do swojego lekarza na usg bo boje sie pecha i wspomnień po poronieniu a tu na dzien dobry taki widok :((((

😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳
Pamiętaj, że za Was wszystkie ciocie właśnie mocno trzymają kciuki ✊😊 Będzie dobrze i daj znaj już po 😘

Co do kawy. Ja pracowałam w kawiarnii więc wyobraźcie sobie ile kawek dziennie szło wypić. 5-6... Teraz jedna robię na jakieś 3 dni 😂

Ja od swojego znowu dostałam skierowania na usg i pappe, więc będą robione u innego. A do niego za 4 tyg-też terminów nie było więc będzie jakieś 4,5tygodnia. Pytam czy wrócić z tym do niego czy nie. To na jeszcze kolejnej umówimy 🤷‍♀️ także chyba też pójdę jeszcze do swojego starego prywatnie na jedno usg, żeby potwierdzić, że wszystko ok :)

Wyszlam [emoji3059][emoji3059][emoji3059] serduszko bije 141 uderzen na minute, wszystko dobrze dzidzia ma 8.4 mm ciaza 6+6 termin 24kwiecien[emoji173]
Wspaniale wiesci :-)

Powiedzcie mi dziewczyny jak to jest z wielkością dzieci na tym etapie? Czy mogą rosnąć w różnym tempie? Mi z usg wyszło o 4 dni więcej niż z om, a mniej więcej wiek kiedy była owu. Nie sądzę żeby az 4 dni się przesunęła

reklama
Do góry