Gisiaczek 86
Fanka BB :)
Ach niby tak... Strach zawsze będziejesteś w starszej ciąży może już nie bolec ... mi tez przestało dwa dni a potem wróciło masakra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ach niby tak... Strach zawsze będziejesteś w starszej ciąży może już nie bolec ... mi tez przestało dwa dni a potem wróciło masakra
trzymam kciuki .... ciotki tutaj czekają wiec musi być dobrzeDziewczyny czekam na usg Pani jedna przedemna druga wyszla zaplakana i lekarz przestraszony boje sie (( poszlam do luxmedu nie do swojego lekarza na usg bo boje sie pecha i wspomnień po poronieniu a tu na dzien dobry taki widok (((
Pamiętaj, że za Was wszystkie ciocie właśnie mocno trzymają kciuki Będzie dobrze i daj znaj już poDziewczyny czekam na usg Pani jedna przedemna druga wyszla zaplakana i lekarz przestraszony boje sie (( poszlam do luxmedu nie do swojego lekarza na usg bo boje sie pecha i wspomnień po poronieniu a tu na dzien dobry taki widok (((
Pięknie GratulacjeWyszlam serduszko bije 141 uderzen na minute, wszystko dobrze dzidzia ma 8.4 mm ciaza 6+6 termin 24kwiecien❤
to tak jak moja data i mój termin ja we wtorek tez czekam na to serce jak głupia xDWyszlam serduszko bije 141 uderzen na minute, wszystko dobrze dzidzia ma 8.4 mm ciaza 6+6 termin 24kwiecien❤
Wspaniale wiesci :-)Wyszlam [emoji3059][emoji3059][emoji3059] serduszko bije 141 uderzen na minute, wszystko dobrze dzidzia ma 8.4 mm ciaza 6+6 termin 24kwiecien[emoji173]
Wiem to takie stresujące będzie wszystko dobrze na 2 dni odetchnelam z ulgato tak jak moja data ❣❣❣ i mój termin ☺ ja we wtorek tez czekam na to serce jak głupia xD
Mnie same z siebie to malo bola piersi raczej przy dotknieciu,moze tabletki lagodza lub wyostrzaja objawy.ja biore nowego proga i mnie brzuch lekko boli,cycki,i cos mi w gardle stoi,a tak przy dupku nie mialamNo ja od dzisiaj czuje się... Jakbym w ciąży nie była