reklama
Chichuni
Fanka BB :)
Mnie o dziwo od początku ciąży strasznie cycki bolą, ale to tak, że ani córka ani stary nie mogą się do mnie nawet przytulićJa z objawów to senność, szybko się męczę i klucie w dole brzucha

Spanie już mi powoli ustępuje. Ból brzucha tylko podczas kichania.
Oleczqa002
Cześć OlaCześć. Na imię mam Ola. Mam 31 lat i to moja 3 ciąża. Mam 3 letniego synka i 11 miesięcznego synka. Teraz jestem w 6 tygodniu a dokładnie 5+5. U lekarza jeszcze nie bylam ale testy pozytywne i 3 bety zrobione (ładnie rosnące). W sobote mialam lekkie plamienia ale zaczelam brac luteine dopochwowa i juz sie nie pojawily. Chciałam do Was dołączyć![]()

Gratulacje!

Ja mam podobnie, głód łapie mnie nawet w nocy, dlatego zawsze pod ręka mam banana albo krakersy - od razu pomagają zaspokoić mały głódJezu dziewczyny macie jakiś pomysł co zrobić z wiecznym głodem? Dopiero co jadłam a już mnie znowu skręca i tak cały czasNajgorsze, że łapie też jak już się kładę spać nawet jeśli chwilę wcześniej jadłam i później rano aż mi niedobrze z głodu
trzymam kciuki, na pewno wyniki badań będą piękne ❤A ja dziś jestem po badaniach krwi. Niby wiem, że wyjdą dobre, to się Kurcze stresuje.
Jak Kwietnióweczki samopoczucie? Pogoda nie rozpieszcza, głowa od wczoraj pęka;|
pogoda nie rozpieszcza, ale chyba lepsze to niż ten upał

Monika2211
ja dobrze i to mnie martwi nie mam żadnych objawów, nic.. aż sie wkręcam ze cos jest nie tak i jutro chyba pójde znowu na betęAni wymiotować mi sie nie chce, brak młodości, brak większego bolu piersi nic..
Dziewczyny czy bedac w ciąży macie biały śluz na bieliźnie ?
Nie martw się takimi rzeczami jak objawy bo na to naprawdę nie ma reguły (też tak mam i postanowiłam już nie świrować na tym punkcie)

Hejoo
Widzę, że dużo nowych mamusi przybyło, super, że Nas tak dużo. Gratulacje
Ewelina, przykro mi, mam nadzieję, że jednak wszystko sie dobrze skończyło
Bardzo mocno trzymam kciuki!!
U mnie nadal brak energii, już mnie to wkurza, że trochę posprzątam, a czuje się jakbym maraton przebiegła.
Wczoraj z córką byłam na spacerz w lesie, i to krótkim, może z 30Min, to później mnie cały dół brzucha bolał. W nocy nie mogłam w ogóle spać na brzuchu, bo piersi miały mi eksplodować, jak szłam siku a dotknelam ich, to sutki mega wrazliwe, a same piersi tak twarde jakbym sztuczne miała
Z córką całkiem inna ciąża, od początku to końca w ogóle jej nie czułam, tylko brzuch rósł. 
Ewelina, przykro mi, mam nadzieję, że jednak wszystko sie dobrze skończyło
U mnie nadal brak energii, już mnie to wkurza, że trochę posprzątam, a czuje się jakbym maraton przebiegła.
Dziewczyny, a ja mam jeszcze jedno pytanie dotyczace jedzenia.
Wczoraj bylam na zakupach i przy dziale rybnym poczulam sledzie.
Stalam tak kilka minut i "delektowalam" sie ich zapachem
Nic nie kupilam, bo nie wiem, czy mozna, np. takie wiejskie z Biedronki?
W internecie znalazlam niestety same sprzeczne informacje...
Wczoraj bylam na zakupach i przy dziale rybnym poczulam sledzie.
Stalam tak kilka minut i "delektowalam" sie ich zapachem

Nic nie kupilam, bo nie wiem, czy mozna, np. takie wiejskie z Biedronki?
W internecie znalazlam niestety same sprzeczne informacje...

Chichuni
trzymam kciuki, na pewno wyniki badań będą piękne ❤
[/QUOTE]
Jestem jednak stworzeniem ciepłolubnym i taka mokra i zmina pogoda jest fe
Co do upławów, ja tez je mam. Ciągle mokro, jakby człowiek posikiwał

[/QUOTE]
Jestem jednak stworzeniem ciepłolubnym i taka mokra i zmina pogoda jest fe

Co do upławów, ja tez je mam. Ciągle mokro, jakby człowiek posikiwał

AnnaKatarzyna
Jezuuu ja od rana tylko poleguje. Co zrobię za chwilę leżę:/ Dobrze że córki wyrozumiałe
Tylko niestety obiad się sam nie ugotuje;(
reklama
Gisiaczek 86
Mam tak samo chodzi za mną pizza i dzieci też zadowoloneJezuuu ja od rana tylko poleguje. Co zrobię za chwilę leżę:/ Dobrze że córki wyrozumiałeTylko niestety obiad się sam nie ugotuje;(