reklama
Chichuni
Fanka BB :)
Mnie o dziwo od początku ciąży strasznie cycki bolą, ale to tak, że ani córka ani stary nie mogą się do mnie nawet przytulićJa z objawów to senność, szybko się męczę i klucie w dole brzucha
Spanie już mi powoli ustępuje. Ból brzucha tylko podczas kichania.
Oleczqa002
Cześć OlaCześć. Na imię mam Ola. Mam 31 lat i to moja 3 ciąża. Mam 3 letniego synka i 11 miesięcznego synka. Teraz jestem w 6 tygodniu a dokładnie 5+5. U lekarza jeszcze nie bylam ale testy pozytywne i 3 bety zrobione (ładnie rosnące). W sobote mialam lekkie plamienia ale zaczelam brac luteine dopochwowa i juz sie nie pojawily. Chciałam do Was dołączyć
Gratulacje! Super odstępy czasowe między dzieciaczkami, fajnie mieć rodzeństwo zbliżone wiekiem jak się czujesz?
Ja mam podobnie, głód łapie mnie nawet w nocy, dlatego zawsze pod ręka mam banana albo krakersy - od razu pomagają zaspokoić mały głód i też polecam zjadać mniejsze posiłki ale częściej. Też mnie to meczy, bo u mnie głód też od razu wiąże się z mdlosciami, a dodatkowo mam obsesje żeby nie przytyć zbytnio w ciąży a tutaj co chwile głódJezu dziewczyny macie jakiś pomysł co zrobić z wiecznym głodem? Dopiero co jadłam a już mnie znowu skręca i tak cały czas Najgorsze, że łapie też jak już się kładę spać nawet jeśli chwilę wcześniej jadłam i później rano aż mi niedobrze z głodu
trzymam kciuki, na pewno wyniki badań będą piękne ❤A ja dziś jestem po badaniach krwi. Niby wiem, że wyjdą dobre, to się Kurcze stresuje.
Jak Kwietnióweczki samopoczucie? Pogoda nie rozpieszcza, głowa od wczoraj pęka;|
pogoda nie rozpieszcza, ale chyba lepsze to niż ten upał
Monika2211
ja dobrze i to mnie martwi nie mam żadnych objawów, nic.. aż sie wkręcam ze cos jest nie tak i jutro chyba pójde znowu na betę Ani wymiotować mi sie nie chce, brak młodości, brak większego bolu piersi nic..
Dziewczyny czy bedac w ciąży macie biały śluz na bieliźnie ?
Nie martw się takimi rzeczami jak objawy bo na to naprawdę nie ma reguły (też tak mam i postanowiłam już nie świrować na tym punkcie) A co do śluzu to też mam i to zupełnie normalne.
Hejoo Widzę, że dużo nowych mamusi przybyło, super, że Nas tak dużo. Gratulacje
Ewelina, przykro mi, mam nadzieję, że jednak wszystko sie dobrze skończyło Bardzo mocno trzymam kciuki!!
U mnie nadal brak energii, już mnie to wkurza, że trochę posprzątam, a czuje się jakbym maraton przebiegła. Wczoraj z córką byłam na spacerz w lesie, i to krótkim, może z 30Min, to później mnie cały dół brzucha bolał. W nocy nie mogłam w ogóle spać na brzuchu, bo piersi miały mi eksplodować, jak szłam siku a dotknelam ich, to sutki mega wrazliwe, a same piersi tak twarde jakbym sztuczne miała Z córką całkiem inna ciąża, od początku to końca w ogóle jej nie czułam, tylko brzuch rósł.
Ewelina, przykro mi, mam nadzieję, że jednak wszystko sie dobrze skończyło Bardzo mocno trzymam kciuki!!
U mnie nadal brak energii, już mnie to wkurza, że trochę posprzątam, a czuje się jakbym maraton przebiegła. Wczoraj z córką byłam na spacerz w lesie, i to krótkim, może z 30Min, to później mnie cały dół brzucha bolał. W nocy nie mogłam w ogóle spać na brzuchu, bo piersi miały mi eksplodować, jak szłam siku a dotknelam ich, to sutki mega wrazliwe, a same piersi tak twarde jakbym sztuczne miała Z córką całkiem inna ciąża, od początku to końca w ogóle jej nie czułam, tylko brzuch rósł.
Dziewczyny, a ja mam jeszcze jedno pytanie dotyczace jedzenia.
Wczoraj bylam na zakupach i przy dziale rybnym poczulam sledzie.
Stalam tak kilka minut i "delektowalam" sie ich zapachem
Nic nie kupilam, bo nie wiem, czy mozna, np. takie wiejskie z Biedronki?
W internecie znalazlam niestety same sprzeczne informacje...
Wczoraj bylam na zakupach i przy dziale rybnym poczulam sledzie.
Stalam tak kilka minut i "delektowalam" sie ich zapachem
Nic nie kupilam, bo nie wiem, czy mozna, np. takie wiejskie z Biedronki?
W internecie znalazlam niestety same sprzeczne informacje...
Chichuni
trzymam kciuki, na pewno wyniki badań będą piękne ❤
[/QUOTE]
Jestem jednak stworzeniem ciepłolubnym i taka mokra i zmina pogoda jest fe
Co do upławów, ja tez je mam. Ciągle mokro, jakby człowiek posikiwał
[/QUOTE]
Jestem jednak stworzeniem ciepłolubnym i taka mokra i zmina pogoda jest fe
Co do upławów, ja tez je mam. Ciągle mokro, jakby człowiek posikiwał
AnnaKatarzyna
Jezuuu ja od rana tylko poleguje. Co zrobię za chwilę leżę:/ Dobrze że córki wyrozumiałe Tylko niestety obiad się sam nie ugotuje;(
reklama
Gisiaczek 86
Mam tak samo chodzi za mną pizza i dzieci też zadowoloneJezuuu ja od rana tylko poleguje. Co zrobię za chwilę leżę:/ Dobrze że córki wyrozumiałe Tylko niestety obiad się sam nie ugotuje;(