reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

ja dobrze i to mnie martwi nie mam żadnych objawów, nic.. aż sie wkręcam ze cos jest nie tak i jutro chyba pójde znowu na betę :( Ani wymiotować mi sie nie chce, brak młodości, brak większego bolu piersi nic..

Dziewczyny czy beda w ciąży macie biały śluz na bieliźnie ?
Tak biała przezroczysta... Zresztą po luteinie wszystko mam białe 🙄

reklama
ja dobrze i to mnie martwi nie mam żadnych objawów, nic.. aż sie wkręcam ze cos jest nie tak i jutro chyba pójde znowu na betę :( Ani wymiotować mi sie nie chce, brak młodości, brak większego bolu piersi nic..

Tak. Ja mam ten śluz i od kilku dni właśnie noszę przez to wkładki . To normalne 😉 hormony

Witam kobitki ! Jestem Marcelina mam 23 lata . ;)
Mam już syna który ma 1,8 m. A to moja druga ciąża jesten teraz w 5-6 tyg . Jesten przerażona jak to będzie z taka dwojka, najlepsze jest to ze uważaliśmy, a tu taka niespodzianka. Niedawno do pracy wrocilam .....az nie wiem jak szefowi powiedzieć czy mi przedluzy umowę czy mi zmieni.. masakra

Tak, biala/przezroczysta wydzielina jest naturalnym “zjawiskiem“ w ciazy.
A brak objawow nie musi oznaczac niczego zlego. Organizm po prostu powoli przyzwyczaja sie do zmian :)

Tak ja też mam biały śluz przez to codziennie nosze wkładki 🤷🏻‍♀️

Ja w pierwszej ciazy tez nie mialam żadnych objawów , a teraz tylko piersi pobolewają

Witam kobitki ! Jestem Marcelina mam 23 lata . ;)
Mam już syna który ma 1,8 m. A to moja druga ciąża jesten teraz w 5-6 tyg . Jesten przerażona jak to będzie z taka dwojka, najlepsze jest to ze uważaliśmy, a tu taka niespodzianka. Niedawno do pracy wrocilam .....az nie wiem jak szefowi powiedzieć czy mi przedluzy umowę czy mi zmieni.. masakra
No to witamy na pokładzie. 😉

Ja mam od trzech dni delikatnie żółty... Boje się , że znowu jakaś infekcja...

reklama

Ja mialam i już nie mam mdłości, też się martwię. Betę robiłam 24 wyszła 1039 a wczoraj 2502. A śluz mam lekko żółty. :(

Do góry