reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Hej.czy ktoras uzywala Nizoral w ciazy?lupiez mi sie zrobil:( a nie mialam,zawsze uzywalam Head and Shoulders ale wlosy wypadaly,zmienilam na inny szampon i pare miesiecy bylo ok,a teraz nie wiem czy przez hormony czy co lupiez wraca:(
Head shoulders jest szamponem mocno oczyszczajacym wiec warto teraz nim włosy myć po to żeby własne łupież schodził ☺

Hej.czy ktoras uzywala Nizoral w ciazy?lupiez mi sie zrobil:( a nie mialam,zawsze uzywalam Head and Shoulders ale wlosy wypadaly,zmienilam na inny szampon i pare miesiecy bylo ok,a teraz nie wiem czy przez hormony czy co lupiez wraca:(
Nie jest wskazany w ciąży i żaden inny zawierający ketokonazol. Nawet na opakowaniu jest napisane, żeby nie stosować w pierwszych trzech miesiącach. Szukaj takiego bez tego paskudztwa. Head&Shoulders jest z ichtiolem, więc jest ok. Ale taki bez rakotwórczego mentholu.

Generalnie ciężko o kosmetyki z dobrym składem dla kobiet w ciąży. Najczęściej jest napisane "stosować od 4 miesiąca ciąży" albo zawierają sls, na które jestem uczulona.

Mysle ze sprawdzę jeszcze raz w przyszłym tygodniu tak dla pewności co sie tam dzieje :) Pierwszy dzien ostatniej @ 18.07 a u Ciebie ??

Mama2018 - dzieki za slowa otuchy !

Miło tu u Was 😀
Gratulacje ☺️☺️☺️ ja okres miałam 17.07 wiec lecimy na jednym wózku 😉😉 wizytę mam 8.10 września ... tez chciałam na 3 ale to chyba za szybko 😉

Ja w poprzedniej ciąży też tsh non stop w okolicy 3 ,dziecko zdrowe, co prawda dostałam euthyrox ale najniższa dawkę i tsh spadało do 2,5
Wiecie co, chyba trochę panika z tym TSH. Poprzednią ciąże miałam dokładnie w tym samym terminie - urodziłam 28 kwietnia.

I oglądałam tamte wyniki.
Zaczynałam ciąże z TSH 5,54 i zbić do widełek udało się dopiero w połowie stycznia.
Teraz mam 3,14 więc chyba w ogóle nie ma tragedii..

Hej dziewczyny. U mnie dziś koszmar - ledwo sie poruszam, bo mam wrażenie, ze sie przewroce😐 ciśnienie mam 95/55, a tętno 90... pije kawkę, może trochę mnie przywróci do życia, bo na 17 mam przyjęcie weselne kuzynki męża😱 a siedzę w piżamie i nie mam siły sie ogarnac... ogólnie zmiana pogody przyszła - jest duchota gorac, ale zachmurzenie i burza idzie, a ja bardzo reaguje na zmiany pogody

reklama
Hej dziewczyny. U mnie dziś koszmar - ledwo sie poruszam, bo mam wrażenie, ze sie przewroce😐 ciśnienie mam 95/55, a tętno 90... pije kawkę, może trochę mnie przywróci do życia, bo na 17 mam przyjęcie weselne kuzynki męża😱 a siedzę w piżamie i nie mam siły sie ogarnac... ogólnie zmiana pogody przyszła - jest duchota gorac, ale zachmurzenie i burza idzie, a ja bardzo reaguje na zmiany pogody
obyś dała radę 😉 mi tez głowa boli przez zmiany 🙂 u nas maja być wielkie burze a tylko mżawka pada 🤩😌🥺

Do góry