reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Mogę dołączyć? 🥰 OM 25 lipca, termin wychodzi na 30 kwietnia 😁 Beta w czwartek 13,5, dzisiaj 27,4 (po 40h). Boję się, że jest za mała i coś jest nie tak, ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze 💪 4 cykl starań, pierwsza ciąża. Dolegliwości zero. Wizytę mam 4 września, chyba jajo zniosę do tego czasu...
Hej,gratki. Na pewno wszystko bedzie dobrze:)

reklama
Mogę dołączyć? 🥰 OM 25 lipca, termin wychodzi na 30 kwietnia 😁 Beta w czwartek 13,5, dzisiaj 27,4 (po 40h). Boję się, że jest za mała i coś jest nie tak, ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze 💪 4 cykl starań, pierwsza ciąża. Dolegliwości zero. Wizytę mam 4 września, chyba jajo zniosę do tego czasu...
Gratulacje 🥰💪

Witam Was wszystkie jako nowy użytkownik 🙂
U mnie 6 dzien 6 tygodnia. Termin przypada na kwiecień 2021.
To moja pierwsza ciaza, wyczekana i wymarzona. W wieku 34 lat, po błędnych diagnozach lekarskich i niepotrzebnych zabiegach, juz zaczęłam tracić nadzieję
Teraz zamiast cieszyc sie w pełni, obawiam się o kazda kolejna minute ...
7 września kolejne usg, wtedy mam nadzieje, usłyszeć bicie serduszka, które mnie trochę uspokoi 🥰
Pozdrawiam serdecznie!!😘

To moja pierwsza ciaza, wyczekana i wymarzona. W wieku 34 lat, po błędnych diagnozach lekarskich i niepotrzebnych zabiegach, juz zaczęłam tracić nadzieję
7 września kolejne usg, wtedy mam nadzieje, usłyszeć bicie serduszka, które mnie trochę uspokoi 🥰
Pozdrawiam serdecznie!!😘
ja będę miała wizytę 1 ...
8,10 we wtorek mam się zapisać 😉 gratulacje ☺️

Pozdrawiam serdecznie!!😘

Gratulacje!!! Ile nam się tutaj nowych mamusiek pojawiło! 😊
Trzymam kciuki za każdą z nas, musi być dobrze! ❤️

reklama
Hej dziewczyny, dopiero wróciliśmy z imienin mojego dziadka, beza mi się rozjechała, ale udało się to uratować i nadrobiła smakiem, bo była rewelacyjna i znikła cała 😁😁😁 więc obalam mit, że ciężarnym podobno wypieki nie wychodzą 😝😝
Miałam dziś też wizytę i u mojego kruszona wszystko super, ma 2cm, widziałam już takiego maleńkiego człowieczka dzisiaj ❤❤❤😍🤗
Termin mi się przesunął na 04.04, więc zostaje na kwietniówkach 😁😁😍
Aha i aktywność fizyczna wskazana, współżyć można, mam jeszcze brać luteine, bo delikatnie nieregularna jest kosmówka, ale ciałko żółte już zanika, nawet pępowine widziałam 😊😊😊
Aha, a bóle brzucha zwłaszcza po cc są jak najbardziej normalne, także bez nerwów i ze spokojem rosnąć 😁😁😁😊😍🤗
Jestem przeszczęśliwa! ❤❤❤

Do góry