reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Czesc Dziewczyny :*

Od razu wszystkim gratuluje :)
Cały czas Was podczytuje ale wkoncu chciałam sie odezwać i zacząć uczestniczyć w rozmowach ale piszecie jak szalone.
Dziewczyny to moja pierwsza ciąża i jakis strasznie martwią mnie wyniki bo wydają mi sie bardzo niskie poziomu odnośnie beta czy możecie popatrzeć na to swoim doświadczonym okiem ? Wizytę u Gina mam 03.09 czy nie za wczesnie ? Niby to bedzie 7 tydzień . A wyniki mam takie:

14.08 - progesteron 17,7
19.08 - beta 55
21.08 - beta 255 (4 tydz. 6 dzien)

miłego dnia❤️

Cześć dziewczyny... Życzę wam udanego weekendu....
Ja wstalam dzisiaj bez mdłości i już mam czarne myśli że jest coś nie tak 🙄
Przestan! Pamietam slowa z jednej ciazy, nie codziennie bedziesz miala takie same objawy, ja nie mam zadnych poki co i korzystam 🤣🤣 a tez mialam jeszcze przed okresem i bolące piersi i brak smaku, a potem zrobilam bete jak juz objawy zanikly o wszystko gra jak najbardziej, cieszę sie ze masz dzis lepszy dzien :* nie zamartwiaj sie

Cały czas Was podczytuje ale wkoncu chciałam sie odezwać i zacząć uczestniczyć w rozmowach ale piszecie jak szalone.
Dziewczyny to moja pierwsza ciąża i jakis strasznie martwią mnie wyniki bo wydają mi sie bardzo niskie poziomu odnośnie beta czy możecie popatrzeć na to swoim doświadczonym okiem ? Wizytę u Gina mam 03.09 czy nie za wczesnie ? Niby to bedzie 7 tydzień . A wyniki mam takie:

14.08 - progesteron 17,7
19.08 - beta 55

miłego dnia❤
Hej gratulacje, nie przejmuj sie beta jest ok, nie liczy sie ile ale przyrost a przyrost jest extra
Wizyta w sam raz z reguły idzie sie w 7 tyb na wizytę :) sama mam wizyte w 7 tyg wprawdzie druga bo ja za to mam wysoka bete i ciekawilo mnie o co chodzi ale okazalo sie ze ok ale tak bym napewno poszla w 7 przy normalnej becie a Twoja jest jak najbardziej wporzadku :)

14.08 - progesteron 17,7
19.08 - beta 55

miłego dnia❤
Gratulacje!
Beta jak u mnie i progesteron też, będziesz sprawdzała jeszcze przyrost? Kiedy miałaś ostatnia @? Chyba mamy podobnie 😁😁😁

Gratulacje!
Beta jak u mnie i progesteron też, będziesz sprawdzała jeszcze przyrost? Kiedy miałaś ostatnia @? Chyba mamy podobnie 😁😁😁

Mysle ze sprawdzę jeszcze raz w przyszłym tygodniu tak dla pewności co sie tam dzieje :) Pierwszy dzien ostatniej @ 18.07 a u Ciebie ??

Mama2018 - dzieki za slowa otuchy !

Miło tu u Was 😀

reklama
Do góry